Cum sa faci sa functioneze relatia la distanta

Multi oameni considera ca o relatie la distanta nu va functiona niciodata. Familia si prietenii te-ar putea sfatui sa nu incerci acest lucru, deoarece te-ai putea alege cu o deceptie in dragoste. Da, este adevarat ca o relatie de acest gen poate fi dificila uneori, insa are si aspecte pozitive si, daca veti invata cateva metode referitoare la cum sa faci sa functioneze relatia la distanta, atunci totul va fi mai usor.

teilor.ro

Invata cum sa faci sa functioneze relatia la distanta

Evitati comunicarea in exces. Nu este o idee buna sa vorbiti mai mult de jumatate din zi, de exemplu, in ideea ca astfel distanta dintre voi se va micsora. In curand v-ati putea plictisi de acest lucru. Desigur, sa vorbiti cat mai des posibil este ideal, insa evitati sa deveniti posesivi in ceea ce priveste comunicarea. Tine mine: mai putin este mai bine. Incercati sa gasiti un echilibru si sa vorbiti suficient incat sa nu se raceasca relatia, insa nu exagerat de mult incat sa va plictisiti.

Cum sa faci sa functioneze relatia la distanta

Huffington Post

Vedeti situatia ca pe o oportunitate. Se spune ca daca va doriti sa traiti impreuna, intai trebuie sa invatati sa traiti separat. Puteti considera totul ca pe o sansa de a invata ceva. Asa cum spune un proverb chinezesc „Aurului adevarat nu ii este teama de testul focului”. In loc sa va ganditi ca situatia va va indeparta, incercati sa vedeti ca, de fapt, va aduce mai aproape, iar relatia voastra va deveni mai puternica.

Discutati despre ce isi doreste fiecare. Desigur, poate din anumite motive, nu puteti fi aproape unul de celalalt, insa situatia nu ar putea continua la nesfarsit. Trebuie sa discutati despre asteptarile pe care le are fiecare de la acea relatie, de la celalalt, despre viitor. Numai asa, veti putea intelege mai bine incotro va indreptati.

teilor.ro

Incercati sa comunicati regulat. Este ideal ca in fiecare zi sa va spuneti :Buna dimineata!” sau „Nopate buna!”. In plus, incercati sa vorbiti despre lucrurile care vi s-au intamplat pe parcursul zilei, despre noutati, pentru a afla ce se intampla in viata celuilalt. De asemenea, trimiteti-va fotografii, clipuri video si orice credeti ca l-ar putea face pe celalalt sa te simta mai aproape.

Cum sa faci sa functioneze relatia la distanta

Thought Catalog

Faceti anumite lucruri impreuna. Daca te intrebi cum sa faci sa functioneze relatia la distanta, acesta ar putea fi un sfat pe care sa-l urmati. Si da, este posibil sa faceti anumite lucruri impreuna, desi sunteti la distanta. Puteti juca un joc online impreuna, puteti viziona un documentar in acelasi timp, va puteti „plimba” impreuna, in timpul unui apel video. Fiti creativi si spontani.

Faceti lucruri similare. Recomandati-va unul altuia carti, filme, seriale, melodii, stiri etc. Cand cititi, ascultati sau vizionati aceleasi lucruri, veti avea mai multe subiecte de discutie si mai multe lucruri in comun.

Vizitati-va! Vizitele sunt deliciul oricarei relatii la distanta. Daca incerci sa afli cum sa faci sa functioneze relatia la distanta, afla ca vizitele sunt foarte importante. Cand va veti vedea, veti putea face anumite lucruri pe care distanta nu vi le permite: un sarut, o imbratisare etc. Va fi mult mai speciala intalnirea voastra, avand in vedere situatia, si se va lasa cu artificii, confetti, curcubeie si fluturasi in stomac.

teilor.ro

Cum sa faci sa functioneze relatia la distanta

Popsugar

Folositi timpul petrecut departe unul de celalalt in avantajul vostru. Chiar daca nu sunteti aproape, nu inseamna ca sunteti singuri. Aveti familie si prieteni, asa ca profitati si petreceti mai mult timp cu ei. Sau, dedicati-va timpul unor anumite activitati precum sportul sau un anumit hobby.

Fiti sinceri unul cu celalalt. Cum sa faci sa functioneze relatia la distanta daca nu sunteti sinceri unul cu celalalt? Vorbiti despre sentimentele voastre, despre temeri, despre insecuritati, despre gelozie (daca este cazul), despre momentele fericite etc. Fiti deschisi si sinceri unul cu celalalt si veti vedea ca relatia voastra va deveni din ce in ce mai solida.

Acum, dupa ce ai aflat cateva metode despre cum sa faci sa functioneze relatia la distanta, nu pot decat sa te sfatuiesc sa fii mereu pozitiv/a, si sa te gandesti ca desi uneori poate fi dificil sa ai o relatie la distanta, ca asteptarea poate fi destul de dureroasa, la sfarsit, totul va merita si, cine stie, intr-o zi veti fi precum cuplurile de aici.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment