Cum sa faci o invitatie la petrecerea burlacilor

Pana in prezent s-a stabilit ca optiunea potrivita in ceea ce priveste barbatii este cea in care cu cat totul este mai simplu, cu atat este mai bine. Deci poate ca te gandesti ca de ce ar trebui sa te deranjezi cand poti trimite un SMS sua chiar sa dai un simplu telefon. Cred ca toti barbatii care cititi acum sunteti de acord cu asta acum. Imaginati-va insa numai reactia prietenilor vostri daca vor primi pentru petrecerea burlacilor niste invitatii frumoase intr-un format special cu text original. Cu siguranta reactia lor va fi una pozitiva si se vor inveseli. Ba mai mult, succesul petrecerii burlacilor depinde foarte mult de modul in care iti vei invita prietenii. Si la petrecerea burlacilor nu sunt invitate 50 de persoane, asta insemnand ca trimiterea de invitatii personalizate este accesibila. Aici gasesti si alte idei pentru petrecerea burlacilor.

Cum sa faci o invitatie la petrecerea burlacilor

Primul pas este sa decizi cati participanti va avea petrecerea ta, ce cod vestimentar se va impune, locul desfasurarii petrecerii, precum si data si ora exacta. Afla si despre jocurile de la petrecerea burlacilor.

Daca totusi ai multi invitati, poti alege carti postale pe care sa le comanzi de la o tipografie sau online.

Cum sa faci o invitatie la petrecerea burlacilor

daca ai multi invitati poti comanda invitatii de la o tipografie Sursa: svadbadoiposle

Gandeste-te insa bine la textul scris pe ele. Daca vei avea nevoie de putine invitatii, le poti face chiar tu.

Cum sa faci o invitatie la petrecerea burlacilor

daca nu ai multi invitati, poti face tu invitatiile Sursa: svadbadoiposle

Gasesti pe youtube destule tutorial despre cum sa faci asta. Invitatiile pe care le poti face chiar tu pot fi decorate neobisnuit si iti poti surprinde placut astfel prietenii. Poti atasa de exemplu pe invitatii un trabuc,

Cum sa faci o invitatie la petrecerea burlacilor

poti atasa de invitatii un cadau precum trabucul Sursa: svadbadoiposle

un fluture neobisnuit, un stilou de buna calitate…etc. Astfel prietenii tai vor primi pe langa invitatie si un cadou pentru barbati.

Pe internet sunt numeroase programe de design cu ajutorul carora poti alege un format de invitatie. Trebuie doar sa completezi formularul cu nume, data, loc si eveniment, apoi poti salva si imprima invitatia.

Cum sa faci o invitatie la petrecerea burlacilor

poti printa invitatiile de pe internet Sursa: svadbadoiposle

O astfel de invitatie vine cu avantajul ca poti face cate copii doresti, iar daca ai acasa o imprimanta, procesul va fi total gratuit.

Poti trimite invitatiile la petrecerea burlacilor si prin email. Exista insa riscul ca acestea sa nu fie citite. In zilele noastre toata lumea este ocupata si nu trebuie sa te bazezi pe faptul ca exista persoane care stau tot timpul pe computer. Invitatiile tale pot pur si simplu sa nu fie observate.

Daca vrei sa mergi cu un iaht pe mare cu ocazia petrecerii burlacilor, aduna un set simbolic de accesorii pentru barbaie, de exemplu un trabuc, o sticla de vin si un breloc in forma de ancora) si pune-le in cutii elegant pentru fiecare invitat in parte. Gandeste-te ca tot ce se intampla la petrecerea burlacilor in cinstea ta.

Cum sa faci o invitatie la petrecerea burlacilor

cudie de cadouri pentru invitati Sursa: svadbadoiposle

Daca te-ai decis sa organizezi o petrecere a burlacilor stil Great Gatsby, poti face un videoclip cu invitatia la petrecere pe care il vei integra intre scene din filmul care a dat numele acestui stil de petreceri. Astfel de videoclipuri poti face impreuna cu un prieten pentru originalitatea videoclipului si pentru distractie in timpul realizarii acestuia. Poate ca idea asta iti place mult si atunci este cazul sa te intrebi daca o poti implementa singur. Te sfatuiesc sa cauti un operator video cu experienta care te poate ajuta sa faci videoclipul memorabil.

Cum sa faci o invitatie la petrecerea burlacilor

apeleaza la un operator video experimentat Sursa: mobile247

Telegramele nu mai sunt folosite de nimeni in zilele noastre, dar la petrecerea burlacilor si a burlacitelor poate fi destul de realist sa le utilizam. Trebuie sa gasesti un sablon al unei telegrame al unei foste telegrame pe internet, imprim-o si completeaza toate liniile necesare.

Cum sa faci o invitatie la petrecerea burlacilor

foloseste un sablon de telegrama pentru invitatii Sursa: wikipedia

Asigura-te ca ai scris adresa, textul invitatiei cu data si sigileaza totul pentru un aspect cat mai natural. Poti tipari si un formular de  confirmare de participare in care invitatii sa se poata semna pentru a confirma ca au primit invitatia. Poti aranja livrarea invitatilor vorbind cu un frate, var sau alta ruda mica de varsta. Sigur vor livra cu mare placere telegramele si vor strange semnaturi de la destinatari, a caror surpriza si interes pentru petrecerea ta vor creste. Merita sa te ocupi de invitatiile la petrecerea burlacilor, avand in vedere ca toata petrecerea va fi in cinstea ta.

 

Despre autor

Good Weather

2 Comentarii

Leave a Comment