Cum sa faci o impresie buna cand ii intelnesti familia prima data

Urmeaza sa-i intalnesti familia si este normal sa ai emotii. Tocmai de aceea iti propun cateva sfaturi referitoare la cum sa faci o impresie buna cand ii intelnesti familia prima data. Tinand cont de acele cateva reguli, vei lasa o impresie favorabila. Deci, sa vedem ce e de facut in astfel de situatii.

modlet.ro

otter.ro

Cum sa faci o impresie buna cand ii intelnesti familia prima data

Youtube

Sfaturi. Cum sa faci o impresie buna cand ii intelnesti familia prima data

Imbraca-te corespunzator. O regula valabila atat pentru femei, cat si pentru barbati. Incearca sa porti haine care sa nu atraga atentia de la personalitatea ta. Sigur ca nu trebuie sa ai un stil vestimentar total diferit fata de cel care te reprezinta. In fond, in timpul acelei intalniri trebuie sa ii lasi pe ceilalti sa te vada asa cum esti tu cu adevarat. Incearca sa gasesti un echilibru, sa imbini ceea ce te reprezinta cu ceea ce e potrivit pentru aceste ocazii. Si, evident, trebuie sa te simti confortabil in hainele purtate.

Cum sa faci o impresie buna cand ii intelnesti familia prima data

Youtube

Ia un cadou care sa fie potrivit pentru personalitatea familiei. Este indicat sa ai pregatit un cadou pentru ei. Desigur, poti opta pentru variantele clasice: o sticla de vin sau o cutie de bomboane, sau ii poti cere informatii iubitului/iubitei despre familie, astfel incat sa poti alege un cadou mai personalizat. Atentiile de acest gen iti pot aduce multe bile albe.

Cum sa faci o impresie buna cand ii intelnesti familia prima data

WILLIAM ANDREW VIA GETTY IMAGES

Sa nu ai asteptari exagerate de la tine. Nu pune o astfel de presiune asupra ta pentru ca nu trebuie sa se creeze instantaneu o legatura puternica intre tine si familia lui/ei. E nevoie de timp pentru a construi o relatie solida. Este in regula daca la inceput exista si momente jenante sau daca nu vei avea replici spirituale, de exemplu.

librariadelfin.ro

felicitystore.ro

Cum sa faci o impresie buna cand ii intelnesti familia prima data

The Huffington Post

Nu uita ca este un moment important pentru el/ea. Daca te vei intelege bine sau nu cu familia lui/ei poate fi un aspect destul de important pentru voi doi. De ce? Sunt multe familii foarte apropiate, iar unii parinti sunt implicati suficient de mult in viata copiilor lor, iar in astfel de cazuri este ideal sa existe o relatie buna intre tine si familia lui/ei. Pe de alta parte, exista familii care se vad numai de cateva ori pe an, de sarbatori spre exemplu. Indiferent de situatie, indiferent de cat de apropiat/a este de familia lui/ei, sunt totusi o familie, deci este importanta acea intalnire pentru el/ea.

Cum sa faci o impresie buna cand ii intelnesti familia prima data

The relationship ninjas

Nu ezita sa pui intrebari. Este un lucru stiut ca oamenilor le place sa vorbeasca despre ei insisi. O modalitate ideala de a-i arata unei persoane ca te intereseaza, este sa ii adresezi intrebari despre el/ea, despre ce ii place etc. Ascultandu-i vorbind despre ei si ceea ce le place, ii vei incuraja sa te placa si sa se arate si ei interesati de tine.

Cum sa faci o impresie buna cand ii intelnesti familia prima data

ROBERT CHURCHILL VIA GETTY IMAGES

Acorda importanta detaliilor. Detaliile pot fi importante. Se pare ca oamenii care se fac placuti sunt cei care dau importanta detaliilor, cum ar fi o zi de nastere, un eveniment ce urmeaza sa se petreaca la locul de munca al cuiva etc. Acorda atentie discutiilor pentru a afla astfel de detalii. Daca te ajuta, le poti nota undeva, pentru a te asigura ca nu le uiti.

Cum sa faci o impresie buna cand ii intelnesti familia prima data

Tutor West

Ai umor? Foloseste-te de el. Este o idee buna sa faci o gluma sau doua. Sa-i faci pe ceilalti sa rada este o calitate, avand in vedere ca acest aspect ii va face sa te placa mai mult. Nu numai ca tensiunea (nelipsita de regula la primele intalniri cu familia) se va diminua, dar toata lumea va fi mult mai fericita. Asa ca, nu uitati sa radeti!

Cum sa faci o impresie buna cand ii intelnesti familia prima data

Lemerg

Fii increzator/increzatoare. Nu uita ca el/ea te iubeste. De asemenea, familia lui/ei vrea sa te iubeasca, avand in vedere ca il/o faci fericit/a pe fiul/fiica lor. In plus, daca el/ea nu ar fi crezut ca relatia voastra are un viitor, nu ar fi considerat ca este o idee buna sa-i intalnesti familia. Asa ca, ai incredere in tine. Faptul ca intalnirea are loc este un lucru bun. Iar daca mai au loc momente jenante, incercati sa treceti peste ele. Sunt inevitabile uneori si nu sunt un motiv de panica.

Evita subiectele de discutie extrem de dezbatute. Pentru inceput, concentrati-va asupra subiectelor lejere si amuzante. Evitati subiecte ca politica, religia, relatiile etc. Nu stii ce parere au ei in legatura cu acele subiecte si risti sa te prinzi intr-o discutie aprinsa, in contradictoriu.

Tinand cont de regulile de mai sus referitoare la cum sa faci o impresie buna cand ii intelnesti familia prima data, nu vei intampina dificultati in momentul in care va veti intalni. Nu uita ca trebuie sa fii tu si sa nu lasi emotiile sa te domine.

Sper ca articolul despre cum sa faci o impresie buna cand ii intelnesti familia prima data ti-a alungat o parte din emotii. Acum, incercati sa lasati emotiile la o parte si va invit sa vizionati cateva clipuri deosebite pe Studioblitz. Va pot inspira, mai ales daca va ganditi ca, la un moment dat, sa va oficializati relatia.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment