Cum sa faci economii cand organizezi nunta

Intr-o lume perfecta, fiecare mireasa ar avea un buget nelimitat pentru organizarea nuntii. Insa in lumea reala lucrurile nu stau chiar asa. Cu toate astea, poti avea nunta la care visezi, te poti incadra in bugetul alocat evenimentului si la final vei fi foarte multumita de rezultat. Si mirele la fel, evident, si la fel si invitatii. Iata cum sa faci economii cand organizezi nunta.

teilor.ro

Cum sa faci economii cand organizezi nunta. Cateva sfaturi de care ai putea sa tii cont

1. Chiar ai nevoie de wedding planner? Sigur ca o astfel de persoana te-ar ajuta foarte mult. Insa daca bugetul nu iti permite, atunci ai putea renunta la un astfel de furnizor de servicii. Esti capabila si tu sa organizezi nunta, sa pui totul cap la cap cu ajutorul viitorului tau sot, cu ajutorul parintilor si al altor persoane apropiate.

2. Poti gasi o rochie de mireasa extrem de frumoasa, care sa nu iti goleasca buzunarele. Cum? Foarte simplu. Daca vrei sa porti o creatie vestimentara semnata de un designer celebru, atunci este clar ca vei cheltui mult pentru acea rochie. Pe de alta parte, gandeste-te la faptul ca desi nu vei purta o tinuta unica in ziua cea mare, poti purta o rochie care sa iti vina tare bine, sa iti scoata in evidenta silueta. Daca vei alege sa renunti la ideea de a purta o rochie smenata de un designer celebru, atunci lucrul acesta se va vedea imediat cand faceti calculele pentru nunta.

3. Nu cheltuiti o avere pe invitatiile pentru nunta! Da, acestea sunt primele indicii pe care invitatii le primesc despre nunta voastra. Vreti sa fie deosebite, unice. Insa nu trebuie sa va coste mai mult decat v-ati putea imagina. Gasiti pe internet idei si furnizori care sa va ofere ceea ce va doriti, insa fara a cheltui jumatate din bugetul de nunta. Sau, daca sunteti indemnatici, aveti inspiratie si talent, ati putea chiar sa le creati singuri.

teilor.ro

Cum sa faci economii cand organizezi nunta

Charleton Churchill

4. Vreti o formatie care sa cante la nunta? Sigur ca nimic nu se compara cu aceasta experienta de a auzi live la un eveniment o formatie. Insa este la fel de adevarat faptul ca trebuie sa investiti destul de mult pentru formatia de la nunta. Cei talentati sunt foarte cautati si, in afara de asta, au si preturi destul de piperate. Daca stiti ca nu va permiteti o formatie la nunta, atunci ati putea cauta un DJ foarte bun. Iar invitatii vor fi ademeniti pe ringul de dans de muzica.

5. Fiti atenti la suma investita in tortul de nunta! Sigur ca va doriti un tort nemaipomenit, insa si acesta poate avea un impact asupra bugetului pentru nunta. Tocmai de aceea este indicat sa gasiti o cofetarie care sa va ofere produse de calitate la un pret prietenos cu buzunarele. Daca vreti sa va incadrati in buget, daca nu dispuneti de o suma mare pentru organizarea nuntii, atunci alegeti un tort realizat de o cofetarie ce ofera produse deosebite si nu de un brand ce v-ar lua, poate, mult mai multi bani.

Asadar, sunt anumite lucruri pe care le puteti face pentru a va incadra in bugetul de nunta. Si inainte de a incheia materialul va invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment