Cum sa faceti nunta speciala pentru voi si pentru invitati

Priviri care se indreapta pe furis catre ceas, ganduri care fug grabite de la momentul in care mirii spun „DA” si se indreapta catre planurile pentru week-end sau orice altceva, numai la nunta nu. Sunt scenarii pe care nici mirii si nici invitatii nu si le doresc in ziua nuntii. Tocmai de aceea am pregatit un material care va va arata cum sa faceti nunta speciala si pentru voi si pentru invitati.

Iata cum sa faceti nunta speciala pentru voi si pentru invitati

Cuplurile inteleg ca nunta este modul prin care isi declara, in mod formal, sentimetele si isi iau un angajament unul fata de celalt. De asemenea, stiu ca este evenimentul lor, asa ca se implica in organizarea lui, personalizandu-l, individualizandu-l, facandu-l romantic etc. Nu trebuie ca totul sa se incadreze intr-un anumit tipar, puteti adauga elemente noi, activitati noi in care sa va implicati impreuna cu invitatii, pentru a-i face sa simta ca sunt parte din acest eveniment. Cu cat va fi mai personalizata nunta, cu atat va fi mai speciala pentru miri si pentru invitati. Asadar, iata cum sa faceti nunta speciala pentru voi si pentru invitati.

Cum sa faceti nunta speciala pentru voi si pentru invitati

You Tube

Fiti atenti la unde si cum stau invitatii. Dintre toate lucrurile pe care le puteti face pentru ca voi si invitatii vostri sa aveti parte de o nunta de neuitat, acesta este poate unul dintre cele mai usoare. Cu putina imaginatie si jongland cu locurile, schimbati locul si modul in care stau invitatii. De exemplu, scaunele asezate intr-un mod circular sau semicircular sunt de preferat in locul randurilor drepte. Astfel, se va crea senzatia de intimitate si de apropiere intre voi si cei care va sunt alaturi in ziua cea mare. De asemenea, este important si modul in care veti fi voi asezati. Incercati sa nu stati cu spatele la ceilalti.

Cum sa faceti nunta speciala pentru voi si pentru invitati

Pinterest

Implicati-va familia si prietenii in juraminte. Inainte de a rosti propriile juraminte, lasati-va familia si prietenii sa isi exprime sustinerea si dragostea fata de voi, prin juraminte. Este un mod interesant prin care vor deveni, din niste spectatori, participanti implicati efectiv in intregul proces. Le va placea sa isi poata exprima si verbal sentimentele fata de voi, iar voua cu siguranta vi se va parea deosebit sa ii auziti.

Cum sa faceti nunta speciala pentru voi si pentru invitati

GEORGE STREET PHOTO & VIDEO

Puteti avea o melodie de grup. Este amuzant, va da o stare de bine, creeaza o apropiere intre voi, face ca totul sa fie mai intim, mai personal. Si chiar nu conteaza daca ceilalti au sau nu au talent muzical, daca vor canta sau nu fals, daca vor respecta toate notele muzicale. Nu este un concurs muzical. Important este sa va bucurati de moment si sa nu acordati importanta acestor detalii. Ati putea alege o melodie cu o anumita semnificatie pentru voi.

Puteti organiza o lectura de grup. Pueti alege cateva pasaje dintr-o carte preferata, care vor fi citite de invitati. Cuvinte despre dragoste, amgajament, cuplu etc.

Cum sa faceti nunta speciala pentru voi si pentru invitati

Opera Boys

Le puteti da celor dragi ocazia sa va binecuvanteze verighetele. Evident, nu la vor binecuvanta asa cum se procedeaza la biserica. Inainte de a va pune verighetele, le puteti lasa sa circule printre cei apropiati, care va vor transmite prin ele gandurile lor bune, energie pozitiva si binecuvantare, in felul lor propriu. Poate fi un moment foarte special iar la final veti purta verighetele care nu numai ca au trecut de la o persoana apropiata la alta, dar poarta cu ele si gandurile bune transmise de cei dragi.

Mai sus am enumerat cateva idei referitoare la cum sa faceti nunta speciala pentru voi si pentru invitati. Nu uitati ca este momentul vostru, asa ca puteti face ceea ce simtiti ca este potrivit pentru voi in acele clipe. Personalizati-va nunta asa cum va doriti, astfel incat sa devina o amintire frumoasa nu numai pentru voi, ci si pentru cei dragi. Si, daca doriti sa vizionati momente deosebite din cadrul unor nunti de poveste, le veti gasi aici.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment