Cum sa eviti greselile legate de muzica de la nunta

Muzica este foarte importanta pentru oricare nunta. Simturile invitatilor trebuie sa fie seduse de alegerile pe care le faceti in privinta muzicii, a meniului, a aranjamentelor florale, a decorului etc. O formatie sau un DJ ar putea transforma nunta voastra intr-un eveniment fantastic, pe care vi-l veti aminti mereu cu placere, nu numai voi, ci si invitatii vostri. Cu toate acestea, ati putea pica in anumite capcane cand vine vorba despre muzica de la nunta. Iata cum sa eviti greselile legate de muzica de la nunta.

Iata cum sa eviti greselile legate de muzica de la nunta

1. Nu respinge ideea unei formatii sau a unui DJ inainte de a te documenta. Nu-ti limita optiunile inainte de a te informa. Daca iubesti muzica live si ai la dispozitie un buget generos, atunci formatia poate fi alegerea ideala. Buget mai restrans sau o lista de melodii care vrei sa se auda perfect (ca pe album)? Atunci DJ-ul este raspunsul pe care il cauti. Dar nu respinge imediat variantele, crezand ca fie nu se incadreaza in bugetul tau, fie nu reprezinta alegerea potrivita. Vei sti sigur numai dupa ce te vei documenta.

Cum sa eviti greselile legate de muzica de la nunta

Wedding Band Music

2. Nu astepta pana la nunta pentru a cunoaste formatia sau DJ-ul. Nu ti-ar placea sa afli cum se va auzi muzica la nunta voastra, insa live, nu in urma unei inregistrari? Daca raspunsul este afirmativ, atunci de ce sa nu iesi la o intalnire impreuna cu logodnicul tau, si impreuna sa ascultati formatia sau DJ-ul ce urmeaza sa se ocupe de muzica la nunta voastra?

3. Nu uita sa mentionezi melodiile preferate pe care vrei sa le auzi la nunta. DJ-ul sau formatia nu va sti care sunt melodiile pe care voi va doriti sa le ascultati la nunta, asa ca nu uitati sa deschideti acest subiect. Daca veti avea o formatie, atunci vorbiti-le despre acele cantece inainte de a le rezerva serviciile, deoarece poate nu se gasesc in repertoriul lor. In ceea ce priveste DJ-ul, asigurati-va ca este deschis sugestiilor.

Cum sa eviti greselile legate de muzica de la nunta

Wedding Band Music

4. Volumul muzicii nu trebuie sa faca imposibila o conversatie intre invitati. Nunta nu este locul ideal pentru ca volumul muzicii sa fie comparabil cu cel din club. Anumiti invitati, precum rudele mai in varsta, de exemplu, ar putea gasi frustranta povestea aceasta. Cand stabiliti detaliile cu DJ-ul, cereti ca muzica sa fie mai tare cand se danseaza si mai incet in timp ce se mananca, pentru ca invitatii sa poata purta o discutie cu usurinta.

5. Nu alegeti o melodie foarte lunga pentru dansul mirilor. Sigur ca sunteti nerabdatori sa vina momentul dansului mirilor, sa va aratati sentimentele in pasi de dans, insa incercati sa nu alegeti o melodie care tine, de exemplu, zece minute. Motivul este acela ca pentru dansul perfect la care visati, veti avea nevoie de mai mult timp pentru a invata si a repeta coregrafia. Desigur, daca veti considera ca va puteti descurca de minune cu o melodie de lunga durata, iar coregrafia va fi primita cu aplauze de invitati, atunci de ce sa nu faceti asta?

Cum sa eviti greselile legate de muzica de la nunta

MIRELLE CARMICHAEL PHOTOGRAPHY

Cum sa eviti greselile legate de muzica de la nunta? Respectand cateva reguli, precum cele de mai sus. Simplu, nu? Si, daca aveti nevoie de sfaturi pentru alegerea muzicii de nunta, le gasiti aici, iar aici veti putea gasi inspiratie si pentru alte aspecte ale nuntii.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment