Cum sa economisesti bani la organizarea nuntii

Te intrebi cum sa economisesti bani la organizarea nuntii, sau daca este posibil lucrul acesta? Da, este posibil. Orice cuplu poate face asta si sa aiba in acelasi timp o nunta deosebita, de vis. Notati undeva sumele cheltuite cu diverse scopui pentru a va fi mai usor sa urmartiti ce se intampla cu bugetul alocat nuntii si, de asemenea, pentru a vedea cum, urmand anumite reguli, cheltuielile vor fi mai mici decat ati anticipat.

Cum sa economisesti bani la organizarea nuntii. Sfaturi

Cum sa economisesti bani la organizarea nuntii

A Perfect Blend Entertainment

Alocati un buget mai mic rochiei de mireasa. Pentru multe femei, rochia de mireasa reprezinta o cheltuiala substantiala, dar sunt cateva metode prin care costurile se pot diminua. Rochiile second hand sau cele achizitionate dintr-un magazin vintage sunt mult mai ieftine si pot fi la fel de deosebite precum o rochie noua. De asemenea, rochia poate fi inchiriata sau imprumutata, daca mireasa nu tine neaparat sa o pastreze dupa nunta. Mai multe detalii in acest sens veti gasi aici. Chiar si o rochie deosebita, dar nu special creata pentru mirese, poate fi o optiune, mai ales daca nunta va avea loc pe plaja, de exemplu.

Cum sa economisesti bani la organizarea nuntii

A Perfect Blend Entertainment

De asemenea, ati putea opta pentru organizarea evenimentului in casa cuiva, sau intr-o curte frumos decorata, pentru a scuti cheltuielile pentru o locatie mai pretentioasa. Si nuntile organizate astfel sunt frumoase. Este nevoie de creativitate si, orice casa, orice spatiu se va transforma intr-un decor de poveste pentru o nunta de poveste.

Daca va doriti o nunta fastuoasa, atunci optati pentru un numar mai mic de invitati si, ulterior, organizati o petrecere mai casual, la care sa participe si altii. Cheltuielile vor fi mai scazute in acest caz.

Cum sa economisesti bani la organizarea nuntii

davinci Bridal

Cum sa economisesti bani la organizarea nuntii? Luand decizia de a avea mai putin alcool. Puteti avea numai sampanie, pentru ocazii precum discursurile la finalul carora se inchina paharele in cinstea voastra.

Puteti economisi bani si daca veti opta pentru flori artificiale, realizate din hartie. Sunt foarte frumoase si nici nu se va observa diferenta. Un buchet simplu ar putea fi la fel de interesant. Florile de sezon vor fi mult mai ieftine si vor forma buchete incredibil de colorate si de parfumate.

Decorul poate fi simplu. Incercati sa folositi obiecte naturale pentru decoratiuni: conuri de brad, frunze de toamna, scoici si orice altceva care se poate obtine simplu, rapid si fara a implica costuri. Baloanele pot fi o alta alternativa ieftina, dar care ar incanta privirile oricui.

V-ar placea sa faceti singuri invitatiile de nunta? Exista tutoriale pe internet din care va puteti inspira si, in plus, vor fi mult mai personale. Desigur, va fi nevoie de timp pentru a le realiza, dar puteti cere ajutorul mai multor persoane. Cine ar putea refuza sa vina in ajutorul mirilor?

Cum sa economisesti bani la organizarea nuntii? Alegand o masina clasica in locul uneia de lux, sau orice alt mijloc de transport care nu va va face sa scoateti din buzunar sume mari. O trasura ar putea fi o alegere potrivita si chiar interesanta.

Nu trebuie sa va ganditi ca nunta voastra nu va iesi minunat daca nu dispuneti de sume fabuloase de bani. Cu putina imaginatie, puteti organiza o nunta de poveste, fara a fi nevoiti sa cheltuiti multi bani. Si, daca tot vorbim despre nunti de poveste, va invit sa vizionati aici cateva.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment