Cum să combini bijuteriile

Ținuta unei mirese trebuie să fie exemplară în ziua nunții, începând de la rochie până la accesorizare. Probabil nu porți bijuterii în viața de zi cu zi sau le poți doar la ocazii speciale, iar atunci când vine vorba de nunta ta, alegerea unei combinații de bijuterii poate fi o bătaie de cap. Pentru o ținută reușită nu îți cumpăra prima dată accesoriile, ci rochia. De la rochie începi să îți construiești treptat accesorizarea corectă. Mai jos o să îți ofer câteva sfaturi care te vor ajuta cum să combini bijuteriile în mod corect, pentru ca ținuta din ziua cea mare să fie impecabilă.

Cum să combini bijuteriile

1. Colier, cercei și brățară
Dacă alegi să porți un set de bijuterii, care cuprinde colier, cercei și brățară este relativ ușor să îți dai seama dacă se vor integra în ținuta ta. Trebuie să optezi pentru bijuterii extrem de fine, pentru a nu da impresia de aspect prea încărcat, iar elementele care atrag atenția, în mod special, să fie bijuteriile. Colierul și brățara să fie subțiri, cerceii să fie mici și delicați, toate având același design.

Cum să combini bijuteriile

Pinterest

2. Cercei și brățară
Dacă nu ai optat pentru un decolteu adânc, proeminent sau dacă nu ai decolteu deloc, atunci o pereche de cercei încrustați cu pietre prețioase și o brățară cu diamante sunt o alegere potrivită. Trebuie să ai grijă ca în cazul în care cele două tipuri de accesorii nu constituie un set, să aibă neapărat aceeași nuanță.

Cum să combini bijuteriile

Pinterest

3. Cercei și colier
Atunci când alegi o astfel de combinație, colierul devine piesa principală, acompaniat în cele din urmă de cercei. Atunci când alegi un colier mai sofisticat, complex ca design, opulent este indicat ca perechea de cercei să fie delicată.

Cum să combini bijuteriile

Pinterest

Îți dorești bijuterii colorate?

Bijuteriile care nu ies din tipare și respectă nuanța rochiei de mireasă sunt mai ușor de asortat, însă atunci când vine vorba despre pietre prețioase colorate, acestea sunt mai greu de asortat cu albul rochiei de mireasă. Fie că vorbim despre buchetul de flori colorat, fie despre pietrele prețioase, aceste elemente sunt capabile să îți transforme imaginea într-o cromatică intensă numai bună pentru poze. La celălalt pol, dacă rochia este deja accesorizată cu alte detalii, care implică broderie, aplicații (cristale, perle, paiete etc.) este indicat să nu porți bijuterii colorate. În cazul în care vrei să combini diadema cu un colier impunător, care are pietre prețioase este bine să renunți la unul dintre ele, fie la diademă, fie la colier.

Dacă vrei să porți neapărat niște cercei sofisticați, cu pietre prețioase colorate, dar și un accesoriu pentru cap, este indicat ca accesoriul pentru cap să fie o coroniță din flori naturale. Pentru un look romantic optează pentru cerceii cu pietre prețioase și coronița de flori.

Cum să combini bijuteriile

Pinterest

Nu în ultimul rând, trebuie să iei în considerare și verigheta atunci când îți asortezi bijuteriile. Fii atentă la designul și culoarea acesteia. Nu combina accesoriile din aur alb cu cele din aur galben!

Trebuie să ai în vedere faptul că atât rochia, pantofii, machiajul, coafura, buchetul de flori, cât și accesorizarea trebuie să construiască împreună un aspect unitar.

CITEȘTE ȘI: Rochia de mireasă și bijuteriile.

Despre autor

Ana

Leave a Comment