Cum sa arati bine in pozele de la nunta

Multi viitori miri se intreaba cum sa arati bine in pozele de la nunta. Este evident ca orice cuplu isi doreste ca pozele facute in timpul marelui eveniment sa fie deoasebite. Si chiar asa vor fi. Dar pentru a te asigura ca se intampla lucrul acesta, este recomandat sa tii cont si de cateva reguli simple si eficiente. Iata despre ce este vorba.

Cum sa arati bine in pozele de la nunta

1. Gasiti fotograful potrivit. Nu va opriti la primul care va iese in cale si nu tineti cont de pretul pe care il cere pentru sedinta foto de la nunta. Cautati pe internet fotografiile facute de acea persoana la alte evenimente de genul acela. De asemenea, este bine sa aveti si alte optiuni pentru cazul in care nu reusiti sa va puneti de acord cu unul dintre fotografii alesi, sau pur si simplu acesta nu este disponibil in ziua in care va veti casatori.

2. Zambiti! Nimic nu se compara cu frumusetea unei persoane atunci cand zambeste. Este singurul accesoriu care conteaza cu adevarat in sedintele foto. Asa ca, lasati sa se vada pe buzele voastre, pe chipul vostru, fericirea, lasati emotia sa iasa la suprafata. Pentru ca acele emotii traduse prin zambete, de exemplu, sunt cele care fac fotografiile magnifice.

3. Fiti voi insiva! Se va vedea daca nu sunteti naturali, daca incercati din greu sa afisati ceva ce nu exista. Iubirea este usor si furumos de prins in poze, insa depinde si de voi, de modul in care o afisati. Asa ca, fiti relaxati, fiti voi insiva, unul pentru altul si unul langa altul in timpul sedintei foto si veti vedea ca pozele vor fi deosebite.

Cum sa arati bine in pozele de la nunta

Summergrove Estate

4. Nu fiti rezervati! Lacrimile, atingerile, imbratisarile, totul face parte din povestea voastra de dragoste. Asa ca nu trebuie sa va fie teama sa va atingeti, sa va priviti cu emotie, sau chiar sa va lasati coplesiti de emotie. In felul acesta pozele din ziua cea mare vor reflacta cu adevarat ce simtiti unul pentru celalalt si vor spune povestea voastra de iubire.

5. Lumina este foarte importanta. De aceea trebuie sa dicutati cu fotograful si sa gasiti cel mai bun loc in care lumina va avantaja si va ajuta sa conturati povestea nuntii voastre. Nu va fi greu de facut lucrul acesta. Dar este foarte important sa comunicati cu fotograful, sa spuna fiecare ce isi doreste de la acea sedinta foto. Numai comunicand veti reusi sa creati impreuna cu fotograful acea sedinta foto de care va veti aminti mereu cu placere.

6. Cautati exemple pe retelele de socializare. Sigur veti gasi numeroase poze de la nunta si din ele va veti putea inspira pentru sedinta voastra. Desigur, fotograful are o viziune proprie, originala asupra momentului, asa ca bazati-va si pe el.

7. Fiti relaxati! Daca veti fi incordati se va vedea asta. Incercati sa nu va ganditi la faptul ca este fotograful in fata voastra. Sunteti acolo numai voi doi si asta este tot ceea ce conteaza.

Si acum, la final, dupa ce ai aflat cum sa arati bine in pozele de la nunta, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Daca ai nevoie de un videograf (sau mai multi) pentru marele eveniment, echipa StudioBlitz te poate ajuta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment