Cum sa alegi verighetele de nunta

Nu este usor sa alegi inelele de nunta, avand in vedere ca le veti purta pentru toata viata. Trebuie sa aveti in vedere mai multe aspecte in momentul in care le achizitionati. Cu toate acestea, daca veti tine cont de cateva sfaturi despre cum sa alegi verighele de nunta, nu numai ca veti face o alegere buna, dar va veti incadra si in bugetul stabilit si chiar va fi un proces de care va veti bucura din plin.

Cum sa alegi verighetele de nunta. Sfaturi

Alege forma potrivita. Iniante de a lua in considerare orice altceva, precum culoarea, claritatea sau oricare alt aspect, alege acea forma a pietrei care stii ca ii va placea logodnicei tale.

Cum sa alegi verighetele de nunta

The Knot

Alege cadrul in care va fi montata piatra. Vorbeste cu bijutierul pentru a-ti oferi cele mai utile sfaturi in acest sens.

Cunoaste-i stilul. In timp ce unele cupluri prefera sa mearga impreuna sa aleaga verighetele, alte persoane prefera sa isi surprinda partenerii cu inelul perfect. Daca faci parte din a doua categorie, atunci poti cere ajutorul familiei sau prietenilor. De asemenea, incearca sa acorzi atentiei bijuteriilor pe care le porta, stilului pe care il prefera: vintage sau clasic etc. Cum altfel sa alegi verighetele de nunta daca nu ii cunosti stilul, insa vrei sa ii faci o surpriza?

Cum sa alegi verighetele de nunta

Adworks

Alege metalul. Ai cateva optiuni in ceea ce priveste metalul din care este realizat inelul. Una dintre cele mai populare alegeri este platina, deoarece este un metal hipoalergenic si extrem de durabil, fiind perfect pentru persoanele cu o piele sensibila. Si aurul este o alegere buna si, de asemenea, poate fi alb, galben sua poate avea o culoare rosiatica-galbuie. Chiar si argintul poate fi un metal pe care sa nu il treci cu vederea.

Alege piatra pretioasa. Pietrele sunt cele care stabilesc valoarea inelului, asa ca discuta cu bijutierul pentru a te ajuta sa faci alegerea buna si sa te incadrezi in bugetul stabilit.

Incadreaza-te in buget! Te intrebi cum sa alegi verighetele de nunta si sa te incadrezi in buget? Este oare posibil sa faci asta? Da, este. Asa cum am mentionat anterior, bijutierul iti poate veni in ajutor cu sfaturi pentru a face o alegere buna in acest sens. Este normal sa iti doresti sa ii oferi ceea ce este mai bun, insa gandeste-te ca nunta va solicita si alte cheltuieli, si nu poti investi sume colosale in inelul de nunta.

Gandeste-te la viitor. Vorbim despre un inel ce va fi purtat toata viata, deci trebuie sa fie unul care sa se potriveasca nu numai cu stilul persoanei care il poarta, dar si cu stilul de viata. Daca de-a lungul zilei are activitati care o obliga sa il dea jos, riscul sa il piarda ar putea creste, motiv pentru care in momentul in care faci alegerea, trebuie sa te gandesti si la acest aspect.

Verifica-i calitatea! Daca il veti achizitiona de la un furnizor de incredere, atunci nu aveti motive de ingrijorare, insa daca totusi instinctul va spune ca ceva nu este in regula, atunci verificati daca este marcat si daca este sau nu real.

Cum sa alegi verighetele de nunta

Life as An anomaly

Cumparati-l si bucurati-va de el! Dupa ce ati avut in vedere toate punctele mentionate mai sus, atunci nu trebuie decat sa luati inelul.

Am vazut cum sa alegi verighetele de nunta, iar acum nu trebuie decat sa ne gandim la cat de deosebita va fi ziua aceea pentru voi, asa cum a fost si pentru cuplurile de aici.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment