Cum sa alegi rochiile domnisoarelor de onoare

Mireasa va fi in centrul atentiei la nunta, impreuna cu mirele, desigur. Va purta cea mai frumoasa rochie si va fi unul dintre personajele principale ale nuntii. Cu toate acestea, si domnisoarele de onoare au roluri importante, asa ca trebuie sa poarte rochii frumoase. Mai jos vei afla cum sa alegi rochiile domnisoarelor de onoare. Tinand cont de aceste sfaturi, veti alege impreuna cele mai incantatoare rochii.

Invata cum sa alegi rochiile domnisoarelor de onoare

Ai in vedere stilul nuntii si al tau. Daca exista o anumita tematica, atunci tine cont de ea cand alegeti rochiile. De asemenea, anumite trasaturi ale rochiei tale se pot gasi in rochiile domnisoarelor de onaore. De exemplu, poate rochia ta nu are maneci, atunci asa pot fi si rochiile lor.

Cum sa alegi rochiile domnisoarelor de onoare

Pinterest

Nu uita de tipul pielii cand alegeti rochiile. O perosoana cu un ten mai palid, imbracata in haine bej, aproape nici nu se va vedea. Desigur, asta nu inseamna ca trebuie sa optezi pentru culori tipatoare, insa incercati sa alegeti ceva care chiar sa se potriveasca cu nuanta pielii.

Tineti cont de vreme. Cum sa alegi rochiile domnisoarelor de onoare? Nu trebuie sa poarte nici haine care sa le faca sa tremure de frig din toate incheieturile, dar nici sa se imbrace in ceva ce le-ar face pana si machiajul sa se topeasca din cauza caldurii. De asemenea, vara pot purta rochii lungi, daca materialele nu sunt groase. Acordand putina atentie acestui aspect, veti face cele mai bune alegeri.

Cum sa alegi rochiile domnisoarelor de onoare

J. Lynn Bridal

Forma corpului conteaza. Cand alegeti impreuna rochiile, incercati sa vedeti care este cea mai potrivita varianta care complimenteaza forma corpului. Nu alegeti o rochie care arata bine in vitrina, insa nu pune in valoare corpul celei care o poarta. Fiecare are trasaturi fizice diferite, asa ca luati-le in considerare inainte de a lua decizia finala.

Pretul este un alt aspect de care sa tineti cont. Incercati sa va incadrati in buget, deoarece aveti cu siguranta suficiente optiuni, indiferent de suma pe care o considerati rezonabila pentru rochii.

Cum sa alegi rochiile domnisoarelor de onoare

The Bride Link

Acordati atentie materialului. Trebuie sa fie unul care sa le permita fetelor sa se miste in voie, care sa fie calduros in cazul in care temepraturile vor fi scazute sau, din contra, care sa ofere protectie impotriva temperaturilor ridicate. De asemenea, nu trebuie sa fie nici atat de stralucitoare incat sa orbeasca pana si soarele.

Comunicati. Daca te intrebi cum sa alegi rochiile domnisoarelor de onoare, comunicarea este unul dintre raspunsuri. Trebuie sa tii cont si de ceea ce isi doresc ele, deoarece astfel nu numai ca le vei arata ca esti o buna prietena si ca le respecti, dar te vei asigura ca in ziua nuntii tale si ele se vor bucura de fiecare moment, lucru care nu se va intampla daca vor fi imbracate in rochii care nu le plac sau sunt incomode. In plus, alegand impreuna hainele, va fi o experienta placuta pentru toata lumea.

Am vazut cum sa alegi rochiile domnisoarelor de onoare si ne-am asigurat ca vor purta cele mai frumoase tinute la nunta ta. Acum, sa ramanem inca putin la capitolul nostru favorit, nuntile, si sa vedem cum arata munca unui videograf de nunta.

Cum sa alegi rochiile domnisoarelor de onoare

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment