Cum sa alegi formatia pentru nunta

Ai ales localul, meniul delicios, decoratiunile superbe, iar acum trebuie sa te ocupi de un alt element important: muzica. Ea va crea o anumita atmosfera si va umple ringul de dans, asa ca trebuie sa alegeti cu grija formatia. Trebuie sa se incadreze in cerintele voastre si sa se plieze pe preferintele voastre muzicale. Iata cum sa alegi formatia pentru nunta, prin intermediul unor intrebari care iti vor arata daca formatia este sau nu este potrivita pentru nunta voastra.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Invata cum sa alegi formatia pentru nunta, prin intermediul unor intrebari

Urmeaza sa cantati la un alt eveniment? Ar trebui sa fie prima intrebare pe care o adresati formatiei. Prin intermediul ei veti afla daca urmeaza sa aiba alte evenimente, si astfel, veti putea merge acolo pentru a-i auzi cantand live.

Cum sa alegi formatia pentru nunta

S2 Images

Cat de des cantati la nunti? Raspunsul lor va va indica experienta pe care o aud. Daca serviciile lor sunt solicitate regulat, inseamna ca sunt profesionisti si stiu ce fac. De asemenea, puteti cere referinte de la cuplurile care au angajat formatia inainte.

Care este stilul vostru? Stiind stilul muzicii pe care o canta de regula, puteti lua mai usor o decizie. Daca prefera stilul anilor ’80, insa voi aveti alte preferinte muzicale, atunci poate ca nu este formatia ideala pentru nunta voastra.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

In cazul in care unul dintre membri nu mai poate participa, are cine sa il inlocuiasca? Daca veti alege formatia cu mult timp inainte de nunta, atunci trebuie sa luati in considerare faptul ca oricand se poate intampla ceva, iar unul dintre membrii formatiei nu mai poate lua parte la eveniment. De aceea, este important sa aflati daca vor avea un membru de rezerva.

Cum sa alegi formatia pentru nunta

Prime Source Entertainment

Cum v-ati descurcat cu problemele tehnice in trecut? Uneori pot avea loc mici incidente si tocmai de aceea este important sa aflati daca au un plan de rezerva pentru cazul in care lucrurile nu se desfasoara conform planului. Si acest lucru va poate veni in ajutor daca va intrebati cum sa alegeti formatia pentru nunta.

Cunoasteti localul in care va avea loc nunta? Profesionistii vor vizita intotdeauna localurile in care urmeaza sa cante, pentru a afla ce tip de echipament este necesar in acel loc. Daca nu cunosc localul, atunci pot merge cu voi acolo, pentru a discuta despre echipament sau daca pot aparea eventuale probleme, in sensul ca muzica nu s-ar auzi cum trebuie.

Doriti sa cantati si alte melodii care nu sunt in repertoriul vostru? Multe cupluri au preferinte in ceea ce priveste melodia pentru dansul mirilor etc. Trebuie sa aflati daca sunt dispusi sa cante si altceva in afara melodiilor din repertoriul lor.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Cum sa alegi formatia pentru nunta

Music For Scotland

Va ocupati si de lumini? Unele formatii se ocupa si de lumina. Unii prefera ceva simplu, pe cand altii organizeaza si un spectacol complex de lumini. Intrebarea anterior mentionata va va ajuta sa aflati daca lumina se va potrivi sau nu cu decorul.

In cat timp va puteti instala echipamentul? De regula, formatia ajunge cu o ora sau doua ore inainte la local, pentru a instala echipamentul si pentru a-l verifica. Asigurati-va ca au suficient timp la dispozitie pentru a pune totul la punct.

Care sunt termenii si conditiile contractului? Trebuie sa aflati dinainte anumite detalii, precum termenii si conditiile contractului pe care urmeaza sa il semnati, pentru ca mai tarziu sa nu aveti parte de evenimente neprevazute si neplacute.

Cand vor avea loc pauzele? De regula, dupa 45 de minute in care se va canta, formatia va lua pauza. Ideea este sa stabiliti ce se va intampla in timpul acelor pauze, ce veti avea in program in acele momente. Puteti stabili sa se serveasca masa in acel timp, astfel incat si membrii formatiei sa vi se alature.

Cum sa alegi formatia pentru nunta

DAVE ROBBINS

Cum sa alegi formatia pentru nunta? Adresandu-le celor care compun formatia cateva intrebari, iar raspunsurile lor va vor indica daca sunt sau nu sunt potriviti pentru nunta voastra. Iar acum, sa ramanem la acelasi capitol si sa vedem cum suna o formatie la nunta aici, aici si aici.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment