Cum sa alegi costumul de nunta

 Este important sa ne amintim ca si mirele are nevoie  costumul de nunta plus alte accesorii si ca in general mireasa stie exact ce vrea, iar barbatii, desi pare usor, nu stiu sa ia cele mai bune decizii atunci cand vine vorba despre costumul de nunta.Atunci cand ne pregatim de nunta, de regula cea mai mare importanta se acorda miresei si rochiei acesteia. Desigur, femeia intotdeauana isi va cauta cu multa grija rochia de mireasa, se va documenta si va cumpara tot felul de reviste cu mult inainte de marele eveniment. Ce se intampla cu mirele in cazul in care acesta nu este pasionat de moda si mai ales daca nici in viata de zi cu zi, acesta nu obisnuieste sa poarte, pantaloni si camasa, cravata sau costum?

Sa nu uitam ca este ziua lor, atat a miresei cat si a mirelui si tocmai de aceea trebuie acordata o atentie maxima tinuteti pe care acesta o va purta, daca in cazul miresei stim deja ca este cu mult mai usor sa isi aleaga rochia.  Se spune ca un mire isi va gasi intotdeauana costumul de nunta fara prea multe batai de cap, insa nu ne-am intrebat niciodata daca acesta stie care este moda, ce ii vine mai bine sau daca costumul ales  este potrivit pentru ziua cea mai importanta din viata lui, asa ca indicat ar fi sa acordam si mirelui ajutorul, timpul si atentia noastra pentru a face cea mai buna alegere in ceea ce priveste  costumul de nunta.

Studioblitz, vine cu sfaturi si idei atat pentru mire cate si pentru apropiatii acestuia, dispusi sa ajute sa iti  alegi  costumul de nunta.

1) Nu uitati ca si mirele este la fel de important ca si mireasa si ca trebuie sa aleaga cea mai potrivita tinuta pentru ziua cea mare.

2) Documentati-va inainte de a face o alegere- De multe ori se merge pe ideea ca important este sa te simti bine in costumul de nunta, caci necunoscatorii in materie de tinuta nunta, oricum nu vor face diferenta intre un costum obisnuit si unul care este in trend. Cumparati reviste dedicate modei ce ar putea sa va fie de mare folos in alegerea costumului de nunta si mai ales cautati pe internet cele mai recente prezentari ale designerilor celebri de moda.

3) Tineti cont si de buget- atunci cand pleci la cumparaturi iti stabilesti un buget si incerci din rasputeri sa nu-l depasesti. Stabiliti bugetul dinainte de a incepe sa hoinariti prin magazine si tineti cont de faptul ca o tinuta scumpa nu este neaparat si cea mai frumoasa sau cea care vi se potriveste cel mai bine. Nunta inseamna cheltuiala, de aceea cand vine vorba despre costumul de nunta, trebuie sa alocam o suma acceptabila, avand in vedere ca aceste tinute precum rochia de mireasa si costumul de ginere nu le vom mai purta cu alta ocazie.

4) Ia toate magazinele la rand- nu te grabi sa crezi ca ai gasit costumul de nunta potrivit, s-ar putea ca acelasi costum de la aceeasi firma sa il gasesti in alta parte cu mult mai ieftin. Incepe cautarile cu mult timp inainte de marele eveniment pentru a avea timp sa testezi piata si mai ales pentru a fi informat cu ultimele noutati in materie de moda.

Toate acestea fiind spuse, speram sa luati cele mai bune decizii in ceea ce priveste costumul de nunta, pentru ca este cu adevarat o zi importanta atat pentru mireasa cat si pentru mire.

Pentru miresici am pregatit un articol aici

costumul de nunta, tinute de nunta

costumul de nunta, tinute de nunta

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

1 Comentariu

Leave a Comment