Cum sa alegem un candy bar

Sweet table

In ultimul timp, candy barul a devenit una din partile importante ce completeaza forma finala a unei nunti. Chiar daca miresele din ziua de azi, nu au crescut cu acest trend,candy bar si nu pot spune ca de mici au visat cum va arata un candy bar la nunta lor, s-au adaptat cu brio la cerinta pietei.
Au inteles ca un candy bar, pentru a fi unul de succes, trebuie sa fie mai mult decat o masa pe care sunt puse dulciuri de diferite tipuri. Candy barul, pe langa formatia de muzica si meniul ales , a devenit elementul special ales pentru a incanta invitatii. Sunt cateva elemente de care trebuie sa tii cont atunci cand te hotarasti sa ai un candy bar la nunta ta:

Numarul invitatilor: in primul rand trebuie sa stii pentru c_DSC6886-720x478ate persoane pregatesti candy barul. Pentru a estima numarul corect de produse pe care sa il comanzi, trebuie sa stii gramajul produselor. De regula, pentru un candy bar, majoritatea produselor ar trebui sa fie de dimensiune mica. Sunt si mai usor de mancat si iti dau posibilitatea sa gusti din cat mai multe sortimente. De obicei, se calculeaza cam 2 produse de persoana, dar numarul poate varia in functie de dorinta ta si bineinteles de bugetul pe care l-ai alocat acestui element.
Tematica evenimentului : Cu siguranta atunci cand ai ajuns deja la momentul alegerii candy- barului, restul elementelor ( culoare, tematica) le-ai ales deja. Candy barul va completa aceste elemente si le va imbogati. Atunci cand hotarasti ca si etalon principal culorile, si nu o tema anume pentru candy bar, ar fi bine sa te limitezi la maxim 3 culori. Ce este prea mult deja risca sa abata atentia de la ce ai vrut tu sa exprimi prin alegerea cromaticii respective.
Ce fel de dulciuri comand : Un sweet table de succes, de pe care nu va mai ramane nimic de luat acasa pentru a doua zi trebuie sa contina 90% produse din cofetarie si 10% produse din magazine, cum ar fi bombonele, jeleuri, etc. Produsele de cofetarie sunt cele care vor exprima cel mai bine tematica si cromatica aleasa de tine. Si sa fim sinceri, cine si-ar dori sa vina la nunta sa manance bombonae pe care si le poate cumpara oricand dintr-un supermarket? Produsele de cofetarie trebuie sa fie proaspete si de cea mai buna calitate.Degeaba arata bine daca nu sunt gustoase. Cateva dintre produsele pe care le poti alege pentru sweet tabel sunt: briosele, cakepops-urile, macarons, cheesecake, biscuitii, pannacotta, mousse.20140928_173414_wm-720x478

Aspectul mesei de dulciuri: inainte ca invitatii sa observe detaliile pe care le-ai ales pentru fiecare dulce in parte, ei trebuie atrasi de aspectul mesei. Pentru un efect WOW, este nevoie de o piesa centrala, mai ianlta sau cu un aspect impunator. Suportul cel mai potrivit pentru aceasta titulatura ar putea fi suportul pentru briose, in mai multe etaje, ce va da impresia unui tort, sau de ce nu, un aranjament floral. Iar pentru a da volum si consistenta mesei, cel mai indicat este dispunerea celorlalte suporturi si pe verticala, pentru a castiga cat mai mult spatiu.
Tipizatele de hartie: completeaza aspectul candy barului si al temei e care ai ales-o. Acestea sunt fie etichete cu produsele ce se regasesc pe masa, fie mesaje gen stegulet . Aduc un plus de originalitate produselor pe care le-ai ales.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment