Cum sa ai nunta de vis cu un buget redus

Daca nu poti investi sume fabuloase in organizarea nuntii, nu inseamna ca evenimentul nu va fi unul deosebit. Iata cum sa ai nunta de vis cu un buget redus.

teilor.ro

Cum sa ai nunta de vis cu un buget redus

1. Organizeaza nunta acasa, sau daca locuiesti intr-un apartament, ai putea sa te casatoresti la tara, ori acasa la un prieten care locuieste la curte. Astfel nu veti mai investi bani in locatie.

2. Daca nunta va avea loc afara, atunci la petrecere ati putea opta pentru eliminarea scaunelor. Aduceti numai cateva, pentru invitatii mai in varsta.

3. Ca sa economisesti o parte din banii pe care trebuie sa ii investesti in coafura si machiaj, ai putea lua legatura cu una dintre soclile de machiaj si coafura. Ii poti ruga pe cei de acolo sa iti recomande un student sau doi care sa se ocupe de acest aspect. Va costa mult mai putin.

teilor.ro

Cum sa ai nunta de vis cu un buget redus

Rand-Bryan House

4. Ai putea sa te machiezi singura. Daca te pricepi cat de cat. Poti exersa acasa, te poti uita pe internet la diferite tutoriale. Eventual, poti cere ajutorul unei persoane care se pricepe mult mai bine decat tine la acest capitol. Rezultatul final va fi unul deosebit.

5. Discuta cu furnizorii. Spune-le inca de la inceput care este bugetul de care dispuneti si astfel veti afla care va sunt optiunile.

6. Ati putea realiza voi aranjamentele florale. Daca aveti imaginatie si indemanare, atunci de ce nu? Poate prietenii vostri sunt dispusi sa va dea o mana de ajutor.

7. Daca nu veti face voi aranjamentele florale, atunci le puteti cumpara. Alegeti unele cat mai variate si combinati-le pe cele mai mici si mai ieftine cu cele mai mari si mai costisitoare.

teilor.ro

CITESTE SI: Filmare nunta – alocarea bugetului de nunta

CITESTE SI: Bugetul pentru nunta

8. Fiti atenti la cheltuielile neprevazute. Este posibil ca in timpul nuntii sau chiar inainte sa apara unele cheltuieli pe care nu le-ati avut in vedere. Un exemplu in acest sens ar putea fi invitatii care nu si-au confirmat prezenta, insa apar la nunta.

9. Cum ramane cu fotografii si videografii? Daca cei de la tine din oras cer mult prea multi bani pentru sendintele foto si video, atunci ai putea sa cauti profesionisti si din alte orase. Poti cere recomandari din partea prietenilor sau a familiei. La final vei gasi cu siguranta persoanele potrivite.

teilor.ro

10. Alegeti flori artificiale in locul celor naturale. Veti economisi ceva bani. In plus, acele flori pot arata tare bine, chiar daca nu sunt naturale.

Cum sa ai nunta de vis cu un buget redus

Daydream Island

11. Daca aveti bijuterii mai vechi din familie, atunci nu mai cumparati verighete. Astfel nu numai ca veti economisi bani, dar, de asemenea, veti purta bijuterii care au o valoare sentimentala pentru voi.

12. In loc sa oferi marturii fiecarui invitat, ai putea sa oferi una pentru fiecare cuplu. Vor fi mult mai putine, deci costurile vor fi reduse. Ai grija, insa, sa fie ceva ce ambii parteneri pot imparti.

13. Alege bauturi alcoolice mai ieftine, in locul celor scumpe. Vinul si berea pot fi alegeri inspirate.

14. Pentru candy bar ai putea sa iti rogi prietenii si familia sa a dea o mana de ajutor pregatind cele mai deosebite deserturi.

15. Faceti o lista cu lucrurile de care aveti nevoie la nunta si cu cele la care ati putea renunta. Asa veti sti care sunt cele ce au prioritate si in ce veti investi banii.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

3 Comentarii

Leave a Comment