Cum sa ai fotografii instagramabile la nunta?

Când vine vorba de ziua nunții, cu toții ne dorim să fie memorabilă și să pară perfecta, frumusetea unei nunti se reflecta cel mai bine in fotografii…am scris de atatea ori despre importanta fotografiilor de nunta, acele amintiri care strabat timpul si pe care le putem impartasi peste ani cu copiii și nepoții noștri! Îți place sau nu, Instagram a schimbat modul în care privim viața si a schimbat si modul in care arata o nunta, toata lumea isi doreste astazi fotografii  instagramabile la nunta, s-a ajuns pana in punctul in care  identificăm trăsăturile de personalitate ale cuiva  cu filtrele pe care le foloseste pe Instagram. Si tu iti doresti fotografii instagramabile la nunta? Iata mai jos cateva sfaturi care sa te ajute sa obtii fotografiile mult dorite.

teilor.ro

Fixthefoto.com Cum sa ai fotografii instagramabile la nunta?

Fixthefoto.com Cum sa ai fotografii instagramabile la nunta?

Cum sa ai fotografii instagramabile la nunta?

Comunica cu fotograful tau, nu putem vorbi de fotografia de nunta fara sa discutam de importanta fotografului, evident poti obtine o fotografie de la nunta ta memorabila, facuta cu telefonul de un invitat, dar fotografia de nunta presupune un numar mare de fotografii de calitate superioara, iar acestea nu se pot obtine decat cu multa munca si in urma unei relatii bune cu fotograful tau, asa ca nu precupeti nici bani nici timp atunci cand iti alegi fotograful.

Luminile: Obțineți o atmosferă romantică și de vis pentru fotografia dvs. cu iluminare naturală. Indiferent dacă se află în interior sau în aer liber, cereți fotografului dvs. să surprindă momentele iubitoare cu mirele dvs. în cea mai naturală lumină posibilă. Fotografiile de dimineață sau fotografiile de după-amiază sunt garantate pentru a vă surprinde în cel mai bun mod posibil și pentru a obține acele aprecieri cu două cifre pe Instagram!

Fixthefoto.com Cum sa ai fotografii instagramabile la nunta?

Fixthefoto.com Cum sa ai fotografii instagramabile la nunta?

Fundaluri impresionante: Să te căsătorești într-un castel din secolul al XVIII-lea? Într-un hotel uimitor de cinci stele sau într-un cadru natural spectaculos, asigurați-vă că surprindeți acele momente speciale cu un fundal uimitor pentru fotografii instagramabile de nunta.  Un asfințitde aur, o frumoasă pădure verde sau un cadru istoric sunt atemporale. Arcadele de nuntă cu baloane sunt foarte populare, sau instantaneele polaroid creează de obicei insta-nunta perfectă, decupajele de carton Instagram aduc atât umorul, cât și like-urile!

teilor.ro

Decoruri florale: Florile sunt întotdeauna un punct de atractie la orice nuntă. Asigurați-vă că cereți fotografului dvs. să surprindă cu adevărat frumusețea florilor . Cu cât florile sunt mai luminoase, cu atât mai atrăgătoare vor fi imaginile de la nunta ta, asigura-te că aruncarea buchetului va fi moment demn de Instagram, distreaza-te!

Sursa: Facebook Andreea Balan Cum sa ai fotografii instagramabile la nunta?

Andreea Bălan nuntă

Aspectul mancarii: Tuturor ne place o masă bună cu trei feluri delicioase de mancare, doar  se fac glume uneori ca mergem la nunta pentru mancare. Asigurați-vă că cereți fotografului dvs. să surprindă cu adevărat mâncărurile unice expuse. Puteti organiza ca fiecare masă să aiba o tema sau să aveți o selecție de diverse deserturi servite într-un trio de farfurii colorat,  totul pentru a-i face pe fanii tai de pe INstagram să saliveze. Atentie! Servirea de tip bufet suedez arata foarte bine in fotografii, daca nu doresti acest tip de servire pe toata durata nuntii poti oferi bufet suedez doar pentru aperitive, sau poti primii invitatii cu mici gustari de tip bufet suedez.

Filtrele Instagram: Sunt atat de populare, apeleaza la ele pentru fotografii de nunta fabuloase.

Indiferent de decorurile sau temele alese pentru nunta ta nu uita sa te distrezi, distractia, voia buna si iubirea sunt cheia succesului pentru fotografii de nunta Instagrammabile.

teilor.ro

Si nu uita, fotograful este ce care, prin talentul si inspiratia lui, te va ajuta sa obtii fotografii de nunta fabuloase. In continuare, te invit pe pagina StudioBlitz, acolo unde , intotdeauna vei gasi inspiratie pentru nunta ta.

Fixthefoto.com Cum sa ai fotografii instagramabile la nunta?

Fixthefoto.com Cum sa ai fotografii instagramabile la nunta?

Despre autor

C. Alina

1 Comentariu

Leave a Comment