Cum poti afla masura inelului de logodna

Cererea in casatorie este un moment minunat si emotionant si orice femeie isi doreste ca acest eveniment sa fie unul special de care sa isi aduca aminte cu drag tot restul vietii. A venit momentul in care te-ai hotarat sa iti ceri partenera de sotie, dar cu siguranta te intrebi cum poti afla masura sa pentru a putea cumpara inelul de logodna care sa se potriveasca perfect pe degetul sau.

teilor.ro

Inelul de logodna este un simbol special al iubirii, iar pentru o femeie aceasta bijuterie este foarte importanta si are valoare sentimentala. Pentru un barbat nu este o alegere foarte usoara si cu siguranta vei avea nevoie de putin ajutor din partea unei prietene a partenerei tale sau chiar din partea viitoarei soacre. Sa fim seriosi. Cine poate sa o cunoasca mai bine decat mama sa sau cea mai buna prietena? Trebuie sa te decizi asupra modelului, ce piatra pretioasa va avea si alte detalii ale acestuia, dar cel mai important lucru este ca acesta sa aiba masura potrivita partenerei tale.

In continuare iti voi prezenta cateva metode despre cum poti afla masura inelului de logodna pentru partenera ta.

Cum poti afla masura inelului de logodna

1. Roaga o prietena de a partenerei sa te ajute

teilor.ro

Cu siguranta o prietena de a partenerei te va ajuta fara sa dea de banuit in ceea ce priveste gandurile tale. Poate prietena partenerei are aceeasi masura a inelului ca si ea si astfel va fi mult mai usor de rezolvat toata treaba. Oricum prietenele se pricep cel mai bine la astfel de lucruri.

Cum poti afla masura inelului de logodna

Inel de logodna. Sursa: Pinterest

2. Foloseste un inel vechi de al partenerei

O optiune buna este sa folosesti un inel vechi de al partenerei si in acest mod vei fi sigur ca masura este cea corecta si nu vei da gres.Apeleaza la cutia de bijuterii a partenerei si mergeti la bijutier cu unul din inelele pe care aceasta le poarta pe inelar. In cazul in care nu vrei sa dai de banuit cu “disparitia” inelului, poti masura diametrul interior al acestuia.

Cum poti afla masura inelului de logodna

Inel de logodna. Sursa: Pinterest

3. Foloseste o lumanare conica

teilor.ro

O alta metoda este sa incerci sa pui un inel de al partenerei pe o lumanare conica si sa faci un semn acolo unde acesta se opreste. Mergeti cu lumanarea marcata la bijutier atunci cand doriti sa achizitionati inelul de logodna.

Cum poti afla masura inelului de logodna

Inel de logodna. Sursa: Pinterest

Sper ca aceste metode despre cum poti afla masura inelului de logodna ti-au fost de folos. In cel mai rau caz, daca nu reusiti nicicum sa aflati masura pentru a achizitiona un inel de logodna, acesta poate fi returnat si achizitionati altul sau il puteti modifica pentru a se potrivi perfect pe degetul partenere tale. Ideal ar fi sa achizitionati inelul de logodna de la un producator autentic pentru a putea sa il returnati sau modificati.

Poti achizitiona un inel de logodna frumos de pe site-ul www.diamante.ro

Cum poti afla masura inelului de logodna

Inel de logodna. Sursa: diamante.ro

Care crezi ca este cea mai folosita metoda de barbati in ceea ce priveste achizitionarea unui inel de logodna?

teilor.ro

Te invit sa citesti si un articol cu intrebari si raspunsuri despre inelul de logodna.

Despre autor

A Anca

Leave a Comment