Cum pot purta alb la nunta domnisoarele de onoare

Rochiile albe pentru domnbisoara de onoare sunt o tendinta incepand din anul 2017. Crezi insa ca petrecerea ta la care domnisoarele de onoare vor avea rochii albe sau crem te vor scoate din lumina reflectoarelor? Daca te gandesti la o nunta la care tu si domnisoarele tale de onoare sa aveti rochii albe, iata cum pot purta acestea din urma culoarea alb fara a supari mireasa:.</p?

teilor.ro

Cum pot purta alb la nunta domnisoarele de onoare

 1. Pastreaza simple rochiile domnisoarelor de onoare
  Cum pot purta alb la nunta domnisoarele de onoare

  rochii simple, albe pentru domnisoarele de onoare Sursa: Pinterest

Renumitul designer Anne Barge recomanda in acest caz miresei o rochie plina de ornamente, iar pentru domnisoarele de onoare rochii simple. „Întotdeauna mi-a plăcut estetica unei petreceri de mireasă albă, atât de amintitoare a nunților regale de la Westminster Abbey”, a afirmat Anne Barge. „Pippa Middleton a purtat o frumoasă rochie modernă de coloană de Alexander McQueen. Alegerea ei a fost un contrast uimitor cu rochia tradițională din dantelă a lui Kate de către același designer. “

 1. Adauga accesorii distincte domnisoarelor de onoare
  Cum pot purta alb la nunta domnisoarele de onoare

  diferentierea domnisoarelor de onoare de mireasa prin accesorii Sursa: Martha Stewart

Uneori este vorbe despre simple accesorii care pot separa rochia unei domnisoare de onoare de rochia miresei. „Contrastul este esențial pentru stăpânirea unei petreceri de mireasă albă și se poate realiza cu ușurință amestecând modele, lungimi de fustă și accesorii”, spune Barge. “Ador atingerile distincte, precum coroanele florale din părul domnisoarelor de onoare sau accesoriile subdimensionate, la fel ca cele din nunta rurală engleză a lui Kate Moss .” Daca insa prefer un cod vestimentar mai formal, perlele sau bratarile cu margele elegante sunt la fel de atragatoare.

 1. Fa diferenta dintre rochii prin lungimea acestora
  Cum pot purta alb la nunta domnisoarele de onoare

  ;rochii scurte pentru domnisoarele de onoare Sursa: Pinterest

Angelo Lambrou, proiectant si fondator Angelo Lambrou Atelier din New York, spune ca lungimea poate fi un element cheie ce face diferenta intre rochia miresei si rochiile domnisoarelor de onoare. Nu-ti fie frica sa faci diferenta intre rochia ta si rochiile domnisoarelor de onoare. Aceasta este ziua nuntii tale, la urma urmei, si toata lumea trebuie sa fie cu ochii pe mireasa.

teilor.ro

Cum pot purta alb la nunta domnisoarele de onoare

diferentierea miresei de domnisoarele de onoare prin lungimea fustei Sursa: DHgate

 1. Concentreaza-te pe materiale
  Cum pot purta alb la nunta domnisoarele de onoare

  diferentierea miresei de domnisoarele de onoare prin materialul rochiei Sursa; Revelry

Designerul pentru rochii de mireasa Samantha Sleeper crede ca pentru a face un contrast puternic intre rochia miresei si rochia domnisoarelor de onoare pot fi folosite material diferite, in asa fel incat atentia sa fie atrasa de catre rochia miresei. Daca rochia miresei este toata infrumusetata cu dantele sau imprimeuri, iar domnisoarele de onoare vor avea rochiile albe, dar dintr-un material tull, crep, sau bumbac su aspect de satin, contrastul dintre materiale va face distinctie intre mireasa si domnisoarele ei de onoare, distinctive ce se va vedea si in fotografii.

 1. Creeaza diferenta prin decolteu si modelul rochiilor
  Cum pot purta alb la nunta domnisoarele de onoare

  diferentierea miresei de domnisoare de onore prin forma decolteului Sursa: Ruffled Blog

Fiecare detaliu al unei rochii de mireasa, de la model, ornamente si pana la decolteu o poate face total diferita fata de celelalte rochii. Sleeper incurajeaza orice mireasa sa se gandeasca la toate aceste detalii atunci cand isi alege rochia ei si rochiile domnisoarelor de onoare.  Un tricou cu un decolteu in forma de V va arata cu totul si cu totul diferit fata de un tricou la baza gatului, chiar daca cele doua tricouri au aceeasi culoare si sunt din acelasi material. Daca rochia de mireasa are maneci lungi, opteaza pentru curele subtiri sau pentru rochii fara bretele pentru domnisoarele de onoare. Daca rochia miresei abordeaza un stil minimal, poti lua in calcul accesoriile pentru par pentru a face diferenta intre mireasa si domnisoarele de onoare.

Cum pot purta alb la nunta domnisoarele de onoare

diferentierea mkiresei de domnisoarele de onoare prin modelul rochiilor Sursa: DHgate

Contrastul in ceea ce priveste modelul poate fi extrem de efficient atunci cand se lucreaza cu alb.

Alte informatii despre rochiile domnisoarelor de onoare gasesti citind:

teilor.ro

 

Despre autor

Good Weather

Leave a Comment