Cum plătești pentru nuntă, acum e mult mai simplu

Cum plătești pentru nuntă? Nu a fost niciodată mai simplu!

Probabil că nu te-ai gândit niciodată la această metodă pentru a plăti toate facturile de la nuntă. Nu e mereu ușor să îți amintești toate plățile realizate, tocmai de aceea PayPal ar trebui să fie noua ta soluție preferată.

Cu peste 169 de conturi active, 203 piețe și 26 de monede acceptate, PayPal este unul dintre cele mai cunoscute branduri de realizare a plăților la nivel global, așa că nu e de mirare faptul că tot mai multe cupluri din întreaga lume folosesc acest site și aplicația ca pe cel mai simplu mod de a plăti pentru nunți. Acest lucru merge mână în mână cu extinderea practicii folosirii telefonului mobil de către cupluri pentru planificarea căsătoriei. Dacă în 2011 cei care își foloseau telefonul pentru planificarea nunții era de 33%, în 2014 a fost de 61 de procente.

În ceea ce-i privește pe cei care oferă servicii de nuntă, ai de realizat plăți multiple, ceea ce înseamnă că îți va fi greu să îți amintești cui i-ai plătit, cât și când anume. Cel puțin asta spune Amanda Miller, șef peste comunicații globale în cadrul PayPall și Guru al nunților. Ea continuă menționând și că toate tranzacțiile sunt înregistrate prin PayPal, așa că istoria plăților este extrem de simplu de verificat, în plus, nu mai trebuie să umbli cu bani gheață la tine.

Cum plătești pentru nuntă, acum e mult mai simplu

Cum plătești pentru nuntă, acum e mult mai simplu

Site-ul și aplicația sunt sigure și protejate, ceea ce face din PayPal cel mai sigur mod de a plăti florăriile și restaurantele fără să ai impresia că le-ai încurcat plicurile. În plus, o plată durează mai puțin de un minut, iar banii ajung imediat.

Andi Teggart este o utilizatoare frecventă de PayPal, ba chiar și-a plătit nunta folosindu-l, iar un amănunt amuzant este acela că și-a descoperit logodnicul la un concert unde și-a folosit contul de PayPal pentru a plăti berile pentru un grup din care făcea și el parte. Acum ea plănuiește să îți plătească toate facturile de nuntă chiar în ziua nunții prin PayPal.

Cum plătești pentru nuntă, acum e mult mai simplu

Cum plătești pentru nuntă, acum e mult mai simplu

Și în România PayPal devine tot mai popular și devine o opțiune pentru mai toți furnizorii de articole de nuntă, mai ales că îl poți folosi și dacă nu ai card PayPal. Iată ce spune o utilizatoare care a folosit acest serviciu pentru nuntă: „PayPal face ca totul să fie mult mai simplu. Procesul de a plăti pentru toate cheltuielile de nuntă este cea mai stresantă parte la a te căsători, iar cu această modalitate de plată, toată lumea câștigă.”

Deși românii preferă varianta plicului, în viitorul nu prea îndepărtat nu ne-am mira ca „darul” de nuntă să fie făcut tot printr-o tranzacție PayPal. Deși pare un articol de laudă, acest tip de plată chiar este un trend în ceea ce privește plățile pentru nuntă, și am dorit să vă păstrăm informați. Pentru toate celelalte există Mastercard.

Am vorbit destul despre bani, haideți să ne relaxăm puțin alături de StudioBlitz privind cele mai frumoase înregistrări de nuntă. Și nunta ta poate fi filmată la fel de profesionist.

 

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment