Cum organizezi nunta in aer liber

Vrei ca nunta sa fie una in aer liber? Atunci trebuie sa tii cont de cateva reguli simple si eficiente care te vor ajuta sa ai parte de nunta la care visezi. Iata cum organizezi nunta in aer liber.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cum organizezi nunta in aer liber

Nimic nu se compara cu frumusetea naturii. Asa ca, daca va doriti ca nunta sa fie in aer liber, in natura, nu aveti de ce sa nu faceti asta. Iata care sunt lucrurile pe care sa le luati in calcul.

1. Corturile. Poate vreti o nunta simpla, ori ceva mai sofisticat. Indiferent si independent de ceea ce alegeti, trebuie sa stiti ca puteti inchiria corturi care sa se potriveasca oricarui stil de nunta. Fiti atenti atunci cand alegeti cortul. Trebuie ca acesta sa se potriveasca si cu terenul pe care va fi plasat.

Cum organizezi nunta in aer liber

Cum organizezi nunta in aer liber

2. Fiti atenti la meniu. Daca nunta va avea loc in aer liber, atunci alegerile in ceea ce priveste meniul nu trebuie sa fie foarte sofisticate. Desigur, totul depinde si de preferintele voastre.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

3. Insectele va pot da batai de cap si voua, si invitatilor vostri. Aveti mare grija daca veti avea o nunta in aer liber. Este indicat sa vorbiti inainte cu cineva, care sa se ocupe de aceasta problema. Astfel veti evita situatiile neplacute. Unii invitati chiar ar putea pleca mai devreme daca insectele devin suparatoare. Dar atata vreme cat aveti in vedere aceasta problema si veti face ceva in acest sens, nu aveti de ce sa va faceti griji.

4. Trebuie sa fiti atenti la toate lucrurile pe care le veti inchiria pentru eveniment. Trebuie sa inchiriati mese, lumini si multe alte lucruri, in functie de ceea ce va doriti, de cum vreti sa fie nunta. Aveti nevoie de astfel de lucruri pentru ca invitatii sa se bucure de eveniment impreuna cu voi, sa se distreze si sa ramana cu amintiri frumoase.

CITESTE SI: Stiluri de nunta – Nunta clasica

CITESTE SI: Locatii neobisnuite, dar deosebite pentru nunta

Cum organizezi nunta in aer liber

Cum organizezi nunta in aer liber

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

5. Confortul invitatilor trebuie sa se gasasca pe lista prioritatilor voastre. Asa ca o canapea, sau un loc special amenajat pentru invitatii care nu vor sta la masa pe durata evenimentului ar fi o idee buna. In plus, daca sunt copaci in zona, atunci de ce sa nu ii ornati intr-un mod deosebi? Astfel veti crea o atmosfera pe placul tuturor. Aveti grijja sa luati in calcul toate detaliile, pentru ca invitatii sa se simta in lagul lor, sa se simta confortabil.

6. Aveti grija in mometul in care decideti ce muzica se va asculta la nunta. Pentru a fi siguri ca faceti o alegere buna, trebuie sa mergi cu viitorul sot in locul pe care l-ai ales pentru nunta si sa va dati seama care este muzica ce se potriveste cu acel loc. De asemenea, puteti cere sfatul DJ-ului pe care l-ati angajat.

7. Nu uitati sa le asigurati invitatilor acces la baie.

Daca veti tine cont de lucrurile mentionate mai sus, atunci nunta in aer liber va fi una perfecta. Lasati-va imaginatia sa va ajute sa organizati cel mai frumos eveniment in inima naturii. Iar acum, la final, va invit sa accesati si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment