Cum menținem flacăra aprinsă

 

Deseori ne întrebăm cum menținem facăra aprinsă în relația noastră, mai ales după nuntă, când se spune că lucrurile se mai schimbă și intervine monotonia atât în pat, cât și în relația propriu-zisă.

Cum menținem flacăra aprinsă

Toți ne dorim o căsnicie de poveste, unde iubirea și dorința să se citească în ochi, iar fericirea pe chip, motiv pentru care mereu căutăm cum menținem flacăra aprinsă, mereu ne interesează trucuri pentru a nu lăsa monotonia să intervină în relația noastră și ne dorim să fim ca acel cuplu în vărstă, plimbându-ne de mâna în parc și privindu-ne cu iubire.

Ca să menținem flacăra aprinsă în relație, trebuie în primul rând să existe iubire, respect și dorința de a ne face partenerul fericit. Dacă există aceste lucruri, putem evita să ajungem să nu ne sărutăm cu zilele, să dormim în paturi separate sau să stăm la cafea cu nasul în telefon, fără să avem ce să vorbim cu partenerul.

Când și de ce intervine monotonia

Monotonia în cuplu intervine după o anumită perioadă de relație. Ea intervine pentru că odată cu nunta sau cu trecerea timpului, avem siguranța că partenerul va rămâne lângă noi și deci, nu mai este nevoie să facem nimic pentru a-l cuceri.

cum menținem flacăra aprinsă familist.ro

Un alt motiv pentru care intervine monotonia este delăsarea. Știm că partenerul ne iubește și nu mai avem grijă la aspectul nostru, la gesturile noastre, nu mai facem surpize, nu mai surpindem de nici un fel partenerul și suntem prea ocupați cu job-ul, copiii și alte lucruri, lăsând viața de cuplu pe ultimul loc.

Trucuri pentru a menține flacăra aprinsă

Dacă ați căutat “cum menținem flacăra aprinsă”, cu siguranță deja simțiți că relația voastră nu mai este cum era și doriți să reaprindeți pasiunea dintre voi. Ei  bine, întotdeauna există soluții.

În primul rând, trebuie să analizați realația voastră. Ce îi lipsește? Pasiunea? Comunicarea? Elementul surpiză? Dacă ați găsit problema, puteți trece la treabă.

cum menținem flacăra aprinsă andreearaicu

cum menținem flacăra aprinsă andreearaicu.ro

Dacă vreți să știți cum menținem flacăra aprinsă, răspunsul este simplu. Recuceriți-vă! Trebuie să vă cuceriți partenerul în fiecare zi. În acest fel, flacăra nu se va stinge niciodată. Trebuie să fiți atenți la nevoile lui și să îl surprindeți cât mai des. Cină romantică, escapadă la mare, la munte, sex sălbatic, cadouri mici, dar pline de semnificații și tot așa. Un cadou superb pentru aniversarea voastră este o ședință trash the dress, despre care puteți citi aici. Până și privirea aceea plină de “te vreau acum și aici” sau zâmbetul care spune “ești sufletul meu pereche” pot surpinde plăcut, mai mult decât vă imaginați.

Apoi, fiți mai atenți la aspectul vostru. Da, el vă iubește și în pijamale largi și ciufulită, însă atunci când vine acasă și vă găsește într-o lenjerie sexy și aranjată, cu siguranță nu-i va displăcea. Pentru asemenea momente, puteți duce copii pentru o seară la bunici sau alte rude în care aveți încredere.

cum menținem flacăra aprinsă ea.md

Nu în ultimul rând, comunicați cât mai mult. Faceți lucruri împreună, glumiți, râdeți și jucați-vă, indiferent de vârstă. Sigur găsiți o jumătate de oră ca să faceți clătite împreună, să vă murdăriți și să vă jucați ca doi copii.

Pentru mai multe trucuri despre cum să menținem flacăra aprinsă, puteți intra aici și  aici. De asemenea, aici veți găsi sfaturi amuzante pentru o căsnicie de succes.

Acum că ați citit despre cum menținem flacăra aprinsă, nu mai amânați momentul și trăiți-vă iubirea frumos și pasional, indiferent de vârstă!

Pentru a viziona fotografii frumoase cu mirese, intrati pe Studioblitz.

Despre autor

M Olga

2 Comentarii

Leave a Comment