Cum îi arăți că îl placi

Poate flirtul a devenit mai greu în zilele noastre, mai ales de când mediul virtual ne-a acaparat viețile și totul pare să se desfășoare în spatele unui ecran și al unei tastaturi. Bărbații par să fie ușor neatenți când vine vorba de ceea ce femeile încearcă să transmită, căci multe dintre ele nu aleg să fie directe, ci să le dea anumite „semnale”. Așadar, dacă nu vrei să fii directă, dar nici indiferentă, îți pun la dispoziție câteva trucuri care te vor ajuta cum să îi arăți că îl placi.

Cum îi arăți că îl placi

1. Contactul vizual
Contactul vizual s-a demodat? Nici pe departe. În loc să îl iei în brațe când îl vezi și să îi dai un sărut pe obraz, mai bine îl fixezi cu privirea de câte ori ai ocazia, însă nu într-un mod insistent. Atunci când îl iei în brațe sau îl săruți pe obraz s-ar putea să te considere ca pe o amică bucuroasă de întâlnire și nimic mai mult! Contactul vizual este foarte important și intim… multe lucruri se transmit printr-un contact vizual! De asemenea, contactul vizual destul de des este unul dintre primele indicii, făcându-l pe bărbat să creadă că femeia este interesată de el.

Cum îi arăți că îl placi

Cum îi arăți că îl placi Pinterest

2. Zâmbetul
O altă armă esențială în acest proces este zâmbetul. În cazul în care îi oferi un zâmbet subtil mai mereu, acest lucru îi va da senzația că te poate aborda. Mai mult, la primul punct am vorbit despre contactul vizual, așadar combină contactul vizual cu zâmbetul și el va fi cel care va încerca să te cucerească. De asemenea, să râzi la glumele lui este un mare plus!

Cum îi arăți că îl placi

Cum îi arăți că îl placi Pinterest

3. Află mai multe despre el
Ca să îi arăți că ești interesată de el și să te faci plăcută trebuie să asculți subiectele despre care vorbește și eventual să îi mai pui și întrebări. Nu arăta că ești indiferentă! În plus, nu încerca să vorbești doar despre tine, ci lasă-i și lui o portiță deschisă, căci așa vei descoperi dacă aveți lucruri în comun, îl vei cunoaște mai bine și îi vei da de înțeles că îți place compania lui, deci va simți că ești interesată de el. Încearcă ca totul să pară natural, nu forțat!

Cum îi arăți că îl placi

Cum îi arăți că îl placi Pinterest

4. Dansați
Poate cel mai bun moment în care vă puteți atinge și vă puteți lua de mână este atunci când dansați. Așadar, spune-i că vrei să dansezi și propune-i să te însoțească pe ringul de dans, iar așa poți profita de o apropiere mai intimă.

Cum îi arăți că îl placi

Cum îi arăți că îl placi Pinterest

5. Fii atentă la aspectul fizic
Cum ție nu ți-ar plăcea ca bărbatul de lângă tine să fie neîngrijit, așa se întâmplă și invers. În momentul în care îți acorzi mai mult timp pentru tine, când încerci să te îngrijești mai mult, bărbații observă acest lucru. Dacă te invită la o plimbare prin parc nu te gândi la o rochie mulată și o pereche de pantofi cu toc. Tot ce trebuie să faci este să pari cât mai comodă în hainele pe care le porți și să ai un aspect îngrijit.

Cum îi arăți că îl placi

Cum îi arăți că îl placi Pinterest

Găsește un echilibru între insistență și subtilitate. Nu încerca să pari disperată după atenția lui, ci încearcă să îl cunoști puțin câte puțin. De asemenea, nu prin gesturi cu tentă sexuală îl vei cuceri, ci din contră, îi vei demonstra că nu meriți atenție!

Reguli de bază: contact vizual, zâmbet subtil, râzi la glumele lui, arată că ești interesată de ceea ce vorbește, pune-i întrebări, cere-i părerea, nu încerca să pari răutăcioasă și/sau bârfitoare.

CITEȘTE ȘI: Ce să eviți la prima întâlnire

În continuare te invit pe pagina StudioBlitz pentru vizionarea unor clipuri de nuntă inspiraționale.

Despre autor

Ana

Leave a Comment