Cum gasesti fotograful pentru nunta?

Trebuie sa iei numeroase decizii legate de nunta. Este bine sa pui la punct pana si cel mai mic detaliu, astfel incat sa te asiguri ca in ziua marelui eveniment totul va decurge conforma planului si nu te vei confrunta cu situatii neplacute sau neprevazute. Cum gasesti fotograful pentru nunta? Mai jos vei gasi cateva sfaturi utile. Tine cont de ele si vei vedea ca la final vei lua cea mai buna decizie in acest sens.

Cum gasesti fotograful pentru nunta?

Ianinte de toate, trebuie sa stii care este stilul de fotografie pe care vrei sa il adopte fotograful. Daca nu iti doresti nimic complicat, atunci nu trebuie sa iti faci griji. Vei gasi numerosi fotografi care sa imortalizeze momentele din timpul nuntii, fara a tine cont de un anumit stil, de exemplu. Daca, pe de alta parte, ai vrea ca pozele din ziua cea mare sa fie intr-un anumit fel, atunci trebuie sa ai mai mare grija atunci cand vei alege un profesionist pe mana caruia sa leasi sarcina de a surprinde momentele importante din timpul nuntii.

Cum gasesti fotograful pentru nunta?

jam-shoots

Este bine sa tii cont si de perioada din an in care te casatoresti. Nunta ta va avea loc vara sau iarna? Nu uita ca in aceste anotimpuri lumina este diferita. Si trebuie sa te asiguri ca fotograful cu care colaborezi este capabil sa surprinda momentele de la nunta asa cum trebuie.

De asemenea, inainte de a lua decizia finala, roaga fotograful sa iti arate pozele pe care le-a facut la cel putin o nunta, de la inceput pana la sfarsit. Numaia astfel iti vei forma o idee in legatura cu ceea ce face el.

Un alt asoect pe care nu trebuie sa il ignori este acela ca, desi fotograful poate sa fotografieze fara probleme obiectele, lucrurile statice, trebuie sa stii cum se descurca atunci cand vine vorba despre oameni. Va putea sa faca cele mai reusite poze din timpul dansului mirilor, de exemplu? Sau va reusi oare sa capteze emotia pe care o veti simti nu numai voi, dar si invitatii vostri, persoanele dragi?

CITESTE SI: De ce este important sa vorbesti cu fotograful si cu videograful inainte de nunta
CITESTE SI: Fotograful care a pierdut in metrou pozele de la nunta

Echipamentul fotografului este foarte important si poate spune multe despre munca sa. Sigur, nu ai cum sa stii toate detaliile legate de ceea ce face, de echipamentul pe care il foloseste, insa daca vezi ca are echipament, atunci nu trebuie sa iti faci griji. Obiectivele, de exmeplu, sunt importante, pentru ca pozele sa iasa cat mai bine. Deisgur, si viziunea fotografului este importanta.

Cum gasesti fotograful pentru nunta?

Image: rarpia/iStock/Getty Images Plus

Asa ca, ianinte de a alege fotograful pentru nunta, asigura-te ca esti nu numai informat/a, dar si ca ai avut in vedere mai multe optiuni. Nu te opri asupra primului fotograf pe care il gasesti decat daca stii cu siguranta (din surse sigure, sau pur si simplu iti spune instinctul) ca acela este cel mai potrivit pentru evenimentul vostru.

Iar acum, la final, dupa ce ai aflat cum gasesti fotograful pentru nunta, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment