Cum folosesti retelele sociale la nunta

Retelele sociale la nunta ar putea reprezenta un plus, atata vreme cat sunt folosite asa cum trebuie. Materialul de fata iti arata cum folosesti retelele sociale la nunta si, de asemenea, ce ar trebui sa eviti. Este evident ca in zilele noastre, cand am devenit atat de dependenti de tehnologie, cand ne dedicam destul de mult timp retelelor sociale, nuntile, care sunt evenimente atat de importante, nu au cum sa nu apara pe retelele sociale. Insa acest lucru ar putea fi unul benefic si chiar distractiv, atata vreme cat nu se intrece masura. Sa vedem in continuare cum folosesti retelele sociale la nunta.

teilor.ro

Cum folosesti retelele sociale la nunta. Ce este indicat si ce nu

Ce este indicat

Spune-le celorlalti care este opinia ta in legatura cu retelele sociale la nunta. De exemplu, le-ai putea spune ca preferi ca ceremonia sa fie una pe care vrei sa o tii pentru tine, familie si prieteni si nu ai prefera ca oricine sa primeasca informatii ori imagini din cadrul ceremoniei. Pentru ca, pana la urma, despre asta este vorba la nunta. In plus, poate nu ti-ar placea ca invitatii sa rateze momentele importante deoarece se uita pe ecranele tabletelor sau ale telefoanelor.

Cum folosesti retelele sociale la nunta

Customer Carrie, CA

Folositi un hashtag unic si creativ, astfel incat toate pozele postate pe retelele sociale sa fie stranse sub umbrela acestuia. Astfel vor fi mult mai usor de gasit.

teilor.ro

Cum folosesti retelele sociale la nunta? Aduna toate pozele in acelasi loc, astfel incat sa iti fie usor sa le gasesti.

De asemenea, poti folosi retelele sociale pentru a lua legatura cu oricine, in cazul in care apar modificari pe ultima suta de metri, din diverse motive. Desigur, trebuie sa te asiguri ca ceilalti vor primi mesajul in timp util.

Poti face cateva selfie-uri. De ce nu? Imortalizeaza un moment care tie ti se pare important. Ai grija, insa, sa nu exagerezi. Este totusi ziua nuntii tale, una dintre cele mai importante zile din viata ta si vei dori, cu siguranta, sa fii mereu alaturi de invitati, de familie si prieteni si, evident, alaturi de persoana iubita.

Cum folosesti retelele sociale la nunta

My Wedding Insurance

Ce nu este indicat

teilor.ro

Nu strica surprizele de la nunta, dezvaluind totul pe retelele sociale in momentul in care organizezi evenimentul. Daca toti vor sti la ce sa se astepte in ziua cea mare, atunci evenimentul nu va mai avea acelasi farmec pentru ei.

Nu sta tot timpul cu telefonul in mana. Tu si persoana iubita trebuie sa va bucurati de fiecare secunda a acelei zile si cu siguranta nu veti face asta daca veti avea privirile in telefoanele mobile.

Nu renuntati la fotograful profesionist, chiar daca la nunta se vor face numeroase poze, insa numai un profesionist va sti ce momente ar trebui surprinse de aparatul foto si din ce unghi.

Am vazut cum folosesti retelele sociale la nunta, cum pot veni in ajutorul tau, dar si ce ar trebui sa eviti. Si, in continuare, inainte de a incheia materialul, va invit sa accesati pagina Studioblitz pentru a viziona cateva clipuri video realizate de un videograf profesionist de nunta.

teilor.ro

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment