Cum faci fata invidiei pe inelul alteia de logodna

Te macina gandul ca esti invidioasa cand privesti inelele altora de logodna? Intreaba pe oricine a oferit vreodata un inel de logodna. Odata ce bijuteria se afla pe degetul partenerei, aceata este aratata cat mai multor oameni.

Cum faci fata invidiei pe inelul alteia de logodna

inelul de logodna odata primit este aratat la toata lumea Sursa: The Jewellery Editor

Vezi inelele prietenelor, a strainelor si a celebritatilor pe social media, vezi inele de logodna in cataloage si in magazine online, si chiar daca esti obsedata de gandul ca nu le ai tu, afla ca este o normalitate sa simti invidie fata de anumite inele de logodna. Este ceva in legatura cu faptrul ca tu ai doar un astfel de inel si despre semnificatia pe care acesta o poarta, de modul in care arata inelele scumpe. Pentru majoritatea dintre noi, inelul de logodna este cea mai pretioasa bijuterie pe care am detinut-o vreodata.

Cum faci fata invidiei pe inelul alteia de logodna

inelul de logodna este cea mai pretioasa bijuterie detinuta Sursa: Johnoston Jewelers

Deci, daca esti proaspat casatorita si simti invidie pentru un alt inel de logodna, iata mai jos cateva sfaturi care te vor ajuta sa te simti mai bine.

Cum faci fata invidiei pe inelul alteia de logodna

 1. Intelege de la ce simti invidie

Aproape toate fetele atunci cand sunt logodite pentru prima data, sau pentru a doua oara, devin ditr-o data costiente de toate inelele de logodna din jurul lor. Nu cred ca este vreuna care sa nu fi simtit invidie fata de inelul de logodna al unei prietene sau sa nu isi fi dorit altul vazut online. Important este sa realizezi de la ce vin aceste sentimente. Te poti gandi ca diamantul din inelul unei prietene este mai mare decat al tau, sau poti gandi ca o cunostinta a ta a primit inelul de logodna perfect, inelul pe care l-ai vrut intotdeauna, pentru ca ea primit toata viata ceea ce a fost mai bun. Sau poti gandi ca logodnicul tau ar fi putut cheltui mai mult pe inel, insa voi faceti economii pentru o casa. Daca poti identifica de unde iti vine invidia, te poti ocupa mai usor de ea. De multe ori chiar nu iti doresti inelul alteia, ci doar te simti nesigura,

Cum faci fata invidiei pe inelul alteia de logodna

uneori invidia vine din nesiguranta Sursa: Relife

simti anxietate si indoiala, iar daca lucrezi cu cee ace simti in realitate, este mai usor sa te ocupi de invidie.

 1. Ia o pauza de la social-media
  Cum faci fata invidiei pe inelul alteia de logodna

  ia o pauza de la social media Sursa: Dreamstime

Instagramul este un adevarat cosar pentru persoanele care simt invidie si gelozie. Chiar daca nu simti invidie pentru un anumit inel, vazand poze cu inele de logodna te poti intreba ce ar fi fost daca inelul tau ar fi avut trei diamante si nu unul. Sau daca partenerul tau nu te iubeste suficient si de asta nu a cumparat un inel mai scump. Ia doar o pauza de la social media. Aceasta te poate inspira in organizarea nuntii, dar sa vezi zilnic poze cu inele cu diamante uriase nu este tocmai sanatos. Te vei putea concentra pec e reprezinta inelul tau de logodna si pe organizarea nuntii

 1. Aminteste-ti ce reprezinta inelul
  Cum faci fata invidiei pe inelul alteia de logodna

  Aminteste-ti ce reprezinta inelul Sursa: Unica

Stii deja asta, dar repeta-ti ca inelul de logodna inseamna ca partenerul tau te iubeste. Chiar daca inelul nu are multe carate sau daca nu este din platina si este doar din aur, aminteste-ti ca inelul reprezinta dragoste partenerului tau, iar gandul acesta este cel mai potrivit pentru inceperea unei relatii de durata. Inelul tau reprezinta si toate emotiile simtite de cand l-ai primit si pe care le vei simti pana la terminarea lunii de miere. Daca ai primi alt inel, emotiile nu vor mai fi aceleasi.

 1. Concentreaza-te pe ce este bun la inelul tau
  Cum faci fata invidiei pe inelul alteia de logodna

  Concentreaza-te pe ce este bun la inelul tau Sursa: valmand

Poate partenerul tau a facut schita inelului, sau poate ca acesta este facut de un designer renumit, poate iti place forma pietrei inelului sau poate ca partenerul tau a gravat ceva dragut pe el. Ori de cate ori te cuprinde gelozia, concentreaza-te pe partile bune ale inelului tau.

 1. Ai primit un inel de logodna mostenire de familie?

Daca ai fost ceruta in casatorie cu un inel de logodna ce este mostenire de familie,

Cum faci fata invidiei pe inelul alteia de logodna

inelul primit e mostenire de familie Sursa: Claddagh Design

trebuie sa te simti responsabila de a avea grija de o parte a istoriei familiei in care intri. Acest sentimnt ti-l poate da numai un astfel de inel. Acum, imagineaza-ti ca fiul tau va da logodnicei sale acelasi inel de logodna si ca viata ta va fi scrisa pe el, iar povestea cererii tale in casatorie va merge mai departe spre urmasii tai.

Alte informatii despre inelul de logodna gasesti citind despre:

 

Despre autor

Good Weather

Leave a Comment