Cum economisești bani pentru luna de miere

Planificarea unei nunți necesită timp, bani și energie, iar pentru cele mai multe cupluri ideea de a planifica și luna de miere deja este prea mult. Pentru a nu cădea pradă oboselii gândește-te că după organizarea unei nunți și după ce a trecut și această zi mult așteptată tot ce trebuie să faceți este să vă odihniți, iar o vacanță este cea mai bună opțiune. Luna voastră de miere va fi ca un început proaspăt de care mintea și corpul au nevoie, în fond, este cea mai bună alegere pe care o faci pentru a-ți începe cu bine călătoria în doi alături de partener. Așadar, vă pun la dispoziție câteva idei care vă vor ajuta să economisiți bani.

5 idei care te vor ajuta să economisești bani pentru luna de miere. Cum economisești bani pentru luna de miere?

1. Planificare
Prețul biletelor de avion diferă în funcție de sezon, așadar cercetați dinainte cu câteva luni prețul pentru a vă costa mai puțin. Același lucru se aplică și cu hotelul, cu cât îl rezervați mai din timp, cu atât veți economisi mai mult. Alege o lună când ați vrea să plecați și începeți să căutați din momentul în care vă apucați de planificările pentru nuntă. Desigur, multe cupluri aleg să nu plece în luna de miere imediat după nuntă, însă… așa ar fi ideal. Rămâne la alegerea voastră să decideți când este mai potrivit pentru voi.

Cum economisești bani pentru luna de miere

Pinterest

2. Aproximarea bugetului
Știu că este destul de greu să fixezi un buget pentru o călătorie, pentru că momentele imprevizibile nu te întreabă dacă ești pregătit, așadar este bine să aproximezi un buget și să ai și niște bani în plus. Pentru aproximarea bugetului trebuie mai întâi să vă gândiți cât ați vrea să petreceți în „luna” de miere.

Cum economisești bani pentru luna de miere

Pinterest

3. Alegerea destinației
Din moment ce știți câți bani sunteți dispuși să cheltuiți și câte zile ați vrea să stați, puteți începe să căutați care ar fi varianta cea mai accesibilă pentru voi. Puteți crea un fișier special pe calculator cu lista destinațiilor pe care le-ați găsit, ce avantaje și dezavantaje ați găsit pentru fiecare, cât ar costa (aproximativ), ce puteți vizita, dacă este o țară cu deschidere la mare (foarte multe cupluri optează pentru o lună de miere într-un oraș aproape de mare pentru a putea face plajă), ce activități puteți face etc.; puteți face același lucru și într-o agendă. După ce ați făcut lista începeți să discutați, să spuneți fiecare ce v-ar plăcea (chiar dacă sunteți suflete pereche nu înseamnă că nu o să vă contraziceți sau că o să vă placă același lucru, de pildă în timp ce unul vrea să viziteze, celălalt poate vrea să stea doar să facă plajă), găsiți puncte comune și alegeți un loc de care să vă bucurați amândoi. Comunicarea este cheia!

Cum economisești bani pentru luna de miere

Pinterest

4. Agentul de turism
În cazul în care vă simțiți copleșiți de atâtea lucruri care așteaptă să fie rezolvate în legătură cu nunta și simțiți că a plănui și luna de miere în același timp este deja prea mult, puteți apela la serviciile unui agent de turism sau consultat de turism (rămâne la alegerea voastră). Asta înseamnă că vei avea parte de mai puțin stres. Păstrați energia pentru nuntă!

Cum economisești bani pentru luna de miere

Pinterest

5. Planificați și rezervați activitățile
Cum economisești bani pentru luna de miere dacă amâni planificarea acesteia? În cazul în care vrei să economisești bani va trebui să îți planifici din timp și să rezervi în avans activitățile pe care le vei face. Știu că dacă planifici sau rezervi cu câteva luni bune înainte de a pleca, poate gândul că vei face anumite activități o să te plictisească și nu o să vrei să renunți la unele dintre ele, însă gândește-te ce ți-ar plăcea sau ce ți-ai dorit de ceva timp. În principal, atunci când un sezon nu implică prea mulți turiști prețurile sunt mai reduse. Include și costul activităților în buget.

Cum economisești bani pentru luna de miere

Pinterest

Dacă vrei să economisești și mai mult gândește-te ce ai putea să mai tai de pe lista de nuntă, ce trebuie să cumperi sau ai putea să închiriezi, caută oferte cât mai bune. Banii economisiți înseamnă mai mult pentru luna de miere. Tu cum economisești bani pentru luna de miere?

Iar acum te invit pe pagina StudioBlitz pentru vizionarea unor clipuri de nuntă pline de emoție.

Despre autor

Ana

Leave a Comment