Cum distruge alcoolul o casnicie

Articolul acesta nu este scris din perspectiva unui specialist, ci din cea a unui observator. Pentru ca, in viata, vezi diferite lucruri, este martor la diverse scenarii din care inevitabil inveti o lectie. Asa si acum. Am vazut cu totii in viata de zi cu zi cum alcoolul poate distruge o casnicie. Auzim destule povesti la televizor, sau poate chiar in jurul nostru sunt persoane carora alcoolul le-a distrus viata si casnicia.

teilor.ro

Cum distruge alcoolul o casnicie

Alcoolul poate avea un impact negativ asupra relatiilor interumane. O casnicie ar putea fi distrusa din cauza alcoolului. Pentru ca, sub infleunta acestuia, oamenii isi pot pierde mintile. Ar putea deveni persoane care nu sunt in mod obisnuit. Si, astfel, apar diferite probleme in cuplu. Fie ca vorbim despre violenta in cuplu, fie despre alte probleme. Insa, ideea este ca, odata aparut intre cei doi soti, alcoolul ar putea face ravagii.

Cum distruge alcoolul o casnicie

Newsweek

Nu este usor sa te confrunti cu aceasta problema. Iti poate intoarce lumea cu susul in jos. Sa vezi cum partenerul de cuplu sau partenera de cuplu se lasa prins/a in patima alcooului nu este uosr. Sa vezi cu parintele tau isi pierde mintile in urma consumului de alool este mai greu decat s-ar putea crede.

Exista solutii, bineinteles. Insa este important ca ele sa fie cautate. Altfel, totul este in zadar. Oricand se poate cauta ajutorul unui specialist care stie cel mai bine ce este de facut in astfel de situatii. Insa, inainte de toate, este important ca aceasta schimbare sa fie dorita. Altfel, totul va fi in zadar. Rezultatele nu se vor vedea.

teilor.ro

Alcoolul poate distruge chiar si cele mai frumoase povesti de dragoste. Poate rani, poate frange in mii de bucati persoanele implicate intr-o astfel de poveste. Si, din pacate, greselile nu pot fi mereu reparate. Si, chiar daca cel care consuma alcool spune ca alcoolul este de vina, lucrul acesta este partial adevarat. Pentru ca alcoolul tu il consumi. Este decizia ta pe care trebuie sa ti-o asumi.

Este o poveste complexa si complicata. Este greu sa te lupti cu acest viciu. Atat cel care consuma alcool, cat si cei care sunt in preajma acestei persoane vor avea de suferit. Nu este deloc usor. Si asa se ajunge la situatii neplacute. Si, din pacate, uneori nu mai este cale de intoarce. Pentru ca este greu sa iti capeti increderea intr-un om care iti promite ca va renunta la alcool, insa nu o face. Si promite din nou si din nou si din nou. Insa niciodata nu reuseste. Sau nu isi doreste. Este greu sa vrei sa mai fii alaturi de o persoana care dupa ce consuma alcool te face sa te simti oricum, numai om nu. Este imposibil sa poti sa ierti un om care te-a ranit in moduri greu de imaginat, dupa ce a consumat alcool. Si nu este vorba numai despre rani fizice, ci si emotionale, care sunt extrem de dureroase.

Cum distruge alcoolul o casnicie

Pinterest

Si, acum, la final, sa schimbam putin subiectul si sa ne schimbam starea de spirit accesand pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta ale unui videograf profesionist.

filmari de nunta studioblitz

filmari de nunta studioblitz

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment