Cum decideti pe cine invitati la nunta

Nu este tocmai usor sa decideti pe cine sa invitati la marele eveniment. Mai ales ca trebuie sa tineti cont de buget, de locatie si de multe alte aspecte. Asadar, cum decideti pe cine invitati la nunta?

teilor.ro

Cum decideti pe cine invitati la nunta

1. Prietenii. Insa nu pe oricine. Doar pentru ca in liceu sau in scoala generala ati facut schimb de bratari ale prieteniei, nu inseamna ca trebuie sa ii inviti la nunta ta. Pentru a te asigura ca inviti pe cine trebuie, intreaba-te daca te vezi luand cina cu ei in urmatorul an. Daca stii ca nu sunteti atat de apropiati, atunci poate ar fi mai bine daca nu le-ai trimite invitatie si acelor persoane cu care vorbesti foarte rar.

2. Pe cine inviti din randul familiei? Sunt verisorii, unchii, matusile etc. Daca ii vei invita pe toti, atunci cu siguranta vei avea nevoie de un local foarte incapator, avand in vedere ca si partenerul de cuplu ii va invita, poate, pe toti. Cel mai bine ar fi sa te consulti si cu parintii in aceasta situatie si astfel sa decideti pe cine puteti chema la nunta si pe cine nu.

Cum decideti pe cine invitati la nunta

Nouba

Cum decideti pe cine invitati la nunta

Marco Matteucci

Free The Bird Photography

Free The Bird Photography

3. Cum ramane cu cei de la serviciu? Ori ii inviti pe toti, ori nu inviti pe nimeni. Altfel risti sa creezi unele discutii. Doar daca unul dintre colegii de serviciu iti este si prieten foarte bun si va vedeti chiar si in timpul liber, atunci da, ai pute aface o exceptie.

teilor.ro

4. Iti inviti seful sau nu? Daca sunteti apropiati, daca sunteti prieteni, atunci da, trebuie sa iti inviti si seful. Si mai ales daca ii vei invita si pe colegii de serviciu. Totul depinde de relatia pe care o aveti. In aceasta situatie tu stii cel mai bine cum sa procedezi. Nu exista reguli batute in cuie.

5. Pot veni invitatii insotiti? Ei bine, si aici trebuie sa discuti cu partenerul de cuplu. Daca oricine poate veni impreuna cu cineva, este posibil ca la nunta sa fie mai multe persoane necunoscute. Daca este vorba despre o ruda care este implicata intr-o relatie serioasa sau chiar logodita, atunci da, poate veni insotita. Insa, in caz contrar, poate ar fi bine daca ati trage linie, asa incat la eveniment sa nu observati ca sunt prezente multe persoane pe care nu le-ati vazut niciodata pana atunci.

CITESTE SI: Ce nu ar vrea invitatii sa faci la nunta

CITESTE SI: Ce nu le place invitatilor la o nunta

Cum decideti pe cine invitati la nunta

Lauren Brown Photography

teilor.ro

6. Pot participa la nunta si copii? Este in regula daca nu va doriti asta. Pot fi o provocare cei mici, mai ales la nunta. Asa ca daca nu va simtiti confortabil si preferati sa nu participe la eveniment, incercati sa le comunicati asta si invitatilor care au copii.

7. Daca ei te-au invitat la nunta lor, si tu trebuie sa faci la fel? Daca ai fost si tu la avenimentul lor, atunci ai putea sa le trimit invitatie. Insa, daca intre timp relatia voatsra s-a mai racit, daca nu mai sunteti la fel de apropiati sau pur si simplu vrei o nunta mai intima, atunci nu trebuie sa le trimiti invitatie tuturor persoanelor care te-au invitat la nunta lor.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment