Cum cinstesti mirele la petrecerea burlacilor

Petrecerea burlacilor si petrecerea burlacitelor, au si rolul de a familiariza rudele, cunostintele si prietenii unii cu altii, intr-un interval scurt de timp intr-o atmosfera relaxata. Aceste petreceri permit sa aveti invitati relaxati la nunta care se cunosc intre ei fara sa fi petrecut prea mult timp impreuna.

teilor.ro

Traditii vechi, precum dusul miresei, exista in acelasi scop din antichitate. Astazi astfel de evenimente nu se mai limiteaza doar la dusul miresei, iar optiunile sunt multiple.

Cum cinstesti mirele la petrecerea burlacilor

Cine plateste pentru petrecerea burlacilor. Acesta este un subiect controversat, deoarece depinde foarte mult de prietenii apropiati si de ceilalti invitati la petrecerea burlacilor, care, daca doresc, isi pot aduce contributia la organizarea petrecerii. Astfel, exista urmatoarele situatii referitor la plata cheltuielilor pentru petrecerea burlacilor:

  • Toate cheltuielile sunt impartite intre invitatii la petrecere in mod egal.
  • Pentru o parte din cheltuieli plateste mirele, iar pentru alta prietenii lui. De exemplu alcoolul, si eventualele bilete pentru evenimente diverse sunt platite de mire, iar mancarea de catre invitati.
  • Toate cheltuielile sunt platite de catre cel mai bun prieten al mirelui.
  • Mirele contribuie cu partea financiara, iar prietenii lui se ocupa de partea cu organizarea petrecerii.
  • Mirele si prietenii platesc impreuna si organizeaza impreuna petrecerea.
  • Totul este platit si organizat de mire.

Ultima optiune este cea mai frecvent intalnita, probabil din cauza ignorantei sau din cauza posibilitatilor financiare diferite ale invitatilor. Si daca mirele trebuie sa si organizeze singur petrecerea burlacilor, pentru a nu pierde timp pretios poate apela la profesionisti care vor organiza totul unde si cand doreste mirele. Afla cum poti avea o petrecere reusita. 

teilor.ro

Ca mire, pentru a evita sentimental de dezamagire, iti recomand sa te familiarizezi cu idea ca toata petrecerea este responsabilitatea ta,

Cum cinstesti mirele la petrecerea burlacilor

petrecerea burlacilor poate fi doar responsabilitatea mirelui Sursa: events-pr

si odata ce ai trimis invitatiile sa te pregatesti sa si platesti tot. In orice caz, discuta in prealabil cu cel mai bun prieten al tau toate aspectele petrecerii

Cum cinstesti mirele la petrecerea burlacilor

discuta cu cel mai bun prieten al tau detaliile petrecerii Sursa: icelebrate

pentru a intelege daca poti apela la ajutorul lui sau a celorlati prieteni ai tai sau daca trebuie sa faci singur totul. Astfel vei ocoli neintelegerile inainte de nunta si nu iti vei face sperante desarte. De obicei prietenii cu adevarat buni se implica intr-un fel sau altul in organizare sau/si plata, avand in vedere ca petrecerea burlacilor poate fi un cadou mare pentru nunta, si te vor ajuta sa reduce din costurile totale ale nuntii.

Se pun intrebarile unde si cand este potrivit sa aiba loc petrecerea burlacilor. Raspunsul la aceste intrebari se afla in preferintele mirelui. Daca acestuia ii plac activitatile in aer liber( parasutism, o excursie pe o insula),

teilor.ro

Cum cinstesti mirele la petrecerea burlacilor

petrecerea burlacilor pe insula Sursa: triptailor

sau daca prefer intalniri confortabile, inclusiv la tara, intr-o zona cu multa liniste, foc de tabara

Cum cinstesti mirele la petrecerea burlacilor

foc de tabara la petrecerea burlacilor Sursa: a1

si cantece de chitara. Poate mirele prefera locurile zgomotoase si luminoase, cum ar fi barurile sau cluburile cu muzica data tare.

Cum cinstesti mirele la petrecerea burlacilor

petrecerea burlacilor in club Sursa: EvenimenteSuper

In cazul in care petrecerea burlacilor inseamna recreere in aer liber: pescuit,

Cum cinstesti mirele la petrecerea burlacilor

pescuit pentru petrecerea burlacilor Sursa: familist

vanatoare, gratar, nu exista reguli specifice in ceea ce priveste tinuta la acest eveniment. Daca insa petrecerea va avea loc intr-un loc public, cel mai bine este sa specifice de la inceput tinuta. Pentru petrecerea burlacilor organizatorul se poate gandi si la diverse jocuri.  Fiecare invitat poate purta acelasi model de tricou, cu acelasi imprimeu, dar in culori diferite pentru diversificare si blugi.

teilor.ro

Cum cinstesti mirele la petrecerea burlacilor

tinuta pentru petrecerea burlacilor Sursa: Tiparo

In zilele noastre tricourile purtate la petrecerea burlacitelor sunt foarte populare. De ce la petrecerea burlacilor ar fi altfel?

Nu uita de fotografii pentru amintiri peste ani. Aranjeaza o sedinta foto inainte de petrecere. Va fi mai bine sa apelezi la un profesionist care va marca momentele deosebite decat sa te limitezi la pozele facute din inspiratie instantaneu de catre fiecare.

Despre autor

Good Weather

1 Comentariu

Leave a Comment