Cum calmezi invitatii care isi pierd controlul

Nimeni nu isi doreste ca in ziua nuntii sa aiba de-a face cu invitati care isi pierd controlul insa, astfel de lucruri sunt uneori greu de evitat si, desi nu sunt situatii ideale, este bine ca mirii sa fie pregatiti si pentru astfel de scenarii. Cum calmezi invitatii care isi pierd controlul? Raspunsurile le vei gasi in randurile de mai jos. Sa vedem despre ce este vorba si, dupa ce veti parcurge articolul va veti simti pregatiti si pentru astfel de intamplari, desi sa speram ca ele nu vor aparea.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Invata cum calmezi invitatii care isi pierd controlul

Calmeaza spiritele

Desi la nunta vor fi prezenti oamenii importanti pentru voi, familie si prieteni, trebuie sa recunoastem ca fiecare persoana poate fi imprevizibila. Una dintre cauzele unui comportament neplacut in timpul nuntii ar putea fi consumul de alcool. Mai ales daca la nunta veti avea open bar, atunci cresc sansele ca unii invitati sa intreaca masura in ceea ce priveste consumul de alcool. O solutie ar fi sa discutati cu cei care se ocupa de alcool in ziua nuntii si sa gasiti o modalitate prin care fiecare invitat sa poata servi alcool, insa cantitatea sa nu fie una exagerata. Ar trebui evitate shot-urile, portiile duble de alcool ori jocurile care indeamna consumul bauturilor alcoolice. De asemenea, ar trebui sa existe apa la dispozitia tututor, pentru cei care prefera sa consume ceva nonalcoolic.

Cum calmezi invitatii care isi pierd controlul

Boogaloo

Tine-i ocupati pe cei mici

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cum calmezi invitatii care isi pierd controlul? Se pare ca adultii nu sunt singurii care ar putea crea probleme in timpul nuntii. Copiii, oricat de simpatici sunt, pot fi, de asemenea, si destul de neastamparati. In cazul in care parintii nu ii pot calma, este bine ca mirii sa aiba deja un plan de rezerva, astfel incat sa nu fie pusi in fata unor situatii neplacute. Cei mici pot fi tinuti ocupati prin diverse activitati potrivite pentru varsta lor. Pot fi angajati animatori pentru copii, un clovn chiar. Li se pot oferi jucarii ori carti si creioane de colorat. Astfel, ei isi vor investi energia in activitati care le plac, iar adultii pot sta linistiti si se pot bucura de petrecerea de nunta.

Cum calmezi invitatii care isi pierd controlul

Shannon Nicole Smith

Cere ajutorul altora

Daca unii invitati isi pierd controlul si incep sa creeze scene care nu sunt pe placul cuiva, atunci cel mai bine ar fi sa ceri ajutorul cuiva. Fie ca este vorba despre un parinte, un prieten, o alta ruda sau cunostinta. Oricine isi poate pastra calmul in astfel de situatii si are abilitatea de a negocia si de a calma spiritele.

Cum calmezi invitatii care isi pierd controlul

Happy Invitation

Acum, dupa ce am aflat cum calmezi invitatii care isi pierd controlul, sa vizionam in continuare cateva clipuri artistice realizate de un videograf profesionist. Daca va organizati nunta si aveti nevoie de putina inspiratie ori pur si simplu v-ar placea sa vizionati cateva clipuri incarcate de emotii, atunci pe pagina Studioblitz le veti gasi. Aceste clipuri arata de ce este important ca la nunta sa fie prezent si un videograf. Astfel, amintirea acelei zile unice va fi mereu pastrata de miri.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment