Cum arata torturile de nunta ale anului 2017

Momentul in care veti taia impreuna tortul va fi unul dintre cele mai fotografiate si mai asteptate de la nunta, asa ca va veti asigura ca ati ales cel mai dulce, mai colorat si mai expresiv tort. Este o decizie la fel de importanta precum cea a alegerii rochiei de mireasa, diferenta fiind aceea ca de data aceasta impreuna va veti opri asupra torului care vi se pare cel mai potrivit. Sa vedem in acest articol cum arata torturile de nunta ale anului 2017. Noul an bate la usa, asa ca de ce sa nu ne pregatim dinainte si de ce sa nu aruncam o privire spre viitor? Sa vedem ce spun specialistii despre torturile de nunta din anul 2017.

Sa vedem cum arata torturile de nunta ale anului 2017

Tortul fara glazura. In ultimii ani multe cupluri au optat pentru un astfel de tort la nunta. Poate fi decorat cu flori sau cu fructe si va fi fara indoiala pe placul tuturor.

Cum arata torturile de nunta ale anului 2017

Plan Your Perfect Wedding

Tortul personalizat. Multi miri isi doresc ca tortul sa reflecte personalitatea lor, sa comunice un anumit mesaj referitor la relatia pe care o au. Isi doresc ceva unic, fie in ceea ce priveste design-ul, fie in privinta aromei etc. Pot adauga orice element cu o anumita semnificatie pentru ei.

Cum arata torturile de nunta ale anului 2017

Casa Costello

Tortul cu flori. Cum arata torturile de nunta ale anului 2017? Pot avea flori. Comestibile, bineinteles. Culorile vii, indraznete, precum si gustul divin si aspectul aparte va vor fermeca invitatii.

Cum arata torturile de nunta ale anului 2017

Love Your Cake

Mesele cu deserturi. Cuplurile moderne cauta mai mult decat un tort imens la nunta. Pe langa tortul traditional, pot fi puse mese cu diverse deserturi precum prajituri, cupcakes, macaroons etc. Varietatea va fi apreciata, bineinteles, si fiecare invitat, indiferent de preferintele in materie de deserturi, va putea servi ceea ce isi doreste.

Cum arata torturile de nunta ale anului 2017

My Dolce Designs

Tortul… metalic. Devine din ce in ce mai popular. Are un aspect elegant si fara doar si poate va avea un gust pe masura asteptarilor. Sau poate chiar le va intrece.

Cum arata torturile de nunta ale anului 2017

Pinterest

Aromele variate. Se pare ca in ultimii ani mirii au avut preferinte neobisnuite in ceea ce priveste aroma tortului. De fapt, unii chiar au dorit ca fiecare strat al tortului sa aiba o anumita aroma, diferita de celelalte. Bineinteles, ei au tinut cont atat de preferintele lor, cat si de cele ale invitatilor, in special al oamenilor apropiati. Asadar, puteti alege orice aroma, nu exista limite.

Tort cu… dantela. Daca rochia miresei va fi facuta din dantela, atunci acest lucru poate fi „tiparit” si pe tortul de nunta.

Cum arata torturile de nunta ale anului 2017

Sugar Ruffles

Cupcakes. Multe cupluri vor ca pe langa clasicul tort de nunta sa aiba si cupcakes pentru invitati. Acestea pot fi mici replici ale tortului, sau pot purta numai anumite trasaturi ale acestuia.

Cum arata torturile de nunta ale anului 2017

Little Papar Cakes

Ne place cum arata torturile de nunta ale anului 2017. Cuplurile au o libertate nelimitata in ceea ce priveste alegerile in acest sens. Aromele pot fi diferite, dimensiunea tortului la fel, culorile pot varia, formele la fel. Imaginatia este limita cand vorbim despre tortuile de nunta din zilele noastre. Tortul poate fi unic, modern si poate pune in valoare anumite trasaturi pe care le aveti sau anumite detalii legate de cuplul pe care il formati. Daca aveti nevoie de inspiratie, aici, aici, aici si aici o puteti gasi.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment