Cum arata filmarile de nunta ale unui videograf profesionist

Te intrebi cum arata filmarile de nunta ale unui videograf profesionist? Avand in vedere experienta acumulata in domeniu, nu trebuie sa te astepti la altceva decat la rezultate spectaculoase, evident. Unul dintre cele mai frumoase trailere de nunta este cel realizat in ziua casatoriei lui Radu cu Andreea. Atat de multe momente frumoase au fost surprinse, atat de multe sentimente ies la suprafata, incat nu putem decat sa ne bucuram de fiecare secunda a clipului. Suntem martorii unei povesti de dragoste inspirate, parca, din basmele care atat de mult ne placeau in copilarie. Mai jos veti vedea cum arata filmarile de nunta ale unui videograf profesionist. Vom incepe cu trailerul de la nunta Andreei cu Radu, iar la finalul articolului veti gasi trimiteri si catre alte clipuri video.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cameraman profesionist Craiova

Cum arata filmarile de nunta ale unui videograf profesionist

Iubirea se simte, insa la fel de bine se poate vedea si auzi. Cel mai bun exemplu in acest sens sunt Radu si Andreea. Nu trebuie sa ii cunosti de o vesnicie, este suficient sa le observi privirile in momentul in care se afla unul langa celalalt. Asculta-le emotia din voce cand isi spun „Te iubesc!” si vei vedea ca, intr-adevar, iubirea poate fi auzita. Uneori sta in tremurul usor al vocii. De asemenea, poate fi vazuta in zambetele pe care le schimba, in privirile care li se intalnesc, in imbratisari, in felul in care se tin de mana.

cameraman nunta craiova

cameraman nunta craiova

Ca intr-o poveste, ca intr-un basm care incepe cu „A fost odata…” si se termina cu „… si au trait fericiti pana la adanci batraneti”, la asta te gandesti cand vizionezi trailer-ul de la nunta lui Radu si a Andreei. Cine spune ca basmele nu mai exista? Sau cine crede ca realitatea imita basmele? Cred ca lucrurile stau exact pe dos: basmele reproduc realitatea. Da, este adevarat ca uneori fictiunea este mult mai frumoasa decat realitatea, ca se intampla ca cea din urma sa nu fie de fiecare data pe placul nostru, insa este nevoie sa cunosti oameni ca protagonistii trailer-ului, sa vezi si sa auzi iubirea lor si, usor-usor parca incepi sa crezi din nou in lucruri frumoase, in realitati care bat filmul sau fictiunea.

Ruj pe buze, parfum pe piele, tinuta aleasa cu mare grija, special pentru ziua cea mare, emotii din belsug, insa pozitive si constructive, familie si prieteni care iau parte la bucuria mirilor, zambete si lacrimi (de fericire, normal!), mese bogate si colorate, meniu incantator, un tort mai special, flori parfumate, rochii si costume elegante pe ringul de dans, cerul noptii luminat de artificii. Cam asa incepe noua viata a lui Radu si a Andreei, si un inceput tare frumos are!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Cum arata filmarile de nunta ale unui videograf profesionist

filmare nunta bucuresti

Cum arata filmarile de nunta ale unui videograf profesionist? Am aruncat o privire pe o mica parte din munca sa si putem spune ca tare mult ne-a placut. Asa ca, pentru mai multe astfel de clipuri va invit sa accesati pagina Studioblitz unde veti gasi multe astfel de trailere de nunta, pe care le veti viziona cu aceeasi placere si cu aceeasi incantare.

Cum arata filmarile de nunta ale unui videograf profesionist

filmari nunti bucuresti

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment