Cum aranjezi mesele de nunta

Daca v-ati hotarat sa va casatoriti, atunci cand organizati nunta trebuie sa fiti atenti la cele mai mici detalii, astfel incat totul sa iasa asa cum va doriti. Aranjarea meselor din localul in care va avea loc petrecerea de nunnta este un aspect pe care trebuie sa il aveti in vedere. Iata cum aranjezi mesele de nunta.

teilor.ro

Cum aranjezi mesele de nunta

Cand alegeti sala in care se va desfasura petrecerea de nunta, trebuie sa tineti cont de numarul invitatilor. Astfel veti decide cate mese sunt neceesare pentru eveniment. De asemenea, modelul meselor este important. Puteti alege mese rotunde, dreptunghiulare sau patrate. Sau, daca vreti ceva mai aparte, mesele in forma de X pot fi o idee buna. De asemenea, trebuie sa aveti grija ca fetele de masa sa se asorteze cu decorul si sa fie potrivite pentru scaunele pe care vor sta invitatii. Este bine si daca mesele nu vor fi acoperite, iar aranjamentele vor fi puse direct pe lemn. Totul va arata mult mai bine si mai elegant.

Cum aranjezi mesele de nunta

Cum aranjezi mesele de nunta

Florile sunt forte importante, asa ca trebuie sa fie incluse in aranjamentele pentru mesele de la nunta. Puteti opta pentru flori naturale sau artificiale. De asemnea, de voi depinde daca vreti ca florile sa fie puse pe un plan principal sau secundar.

Poate aveti anumite idei pentru aranjarea meselor si doriti sa folositi altceva in afara de flori. De asemenea, daca va doriti o nunta simpla, atunci florile de camp sunt de preferat.

teilor.ro

Lumanarile va pot fi de un real folos. Dau o nota romantica intregului eveniment. Pot avea diferite forme, culori. In plus, pot fi parfumate. Le puteti combina cu flori, sau cu diferite obiecte pentru a obtine aranjamente deosebite pentru mesele de nunta. Puteti folosi si cateva felinare micute in care sa puneti lumanarile. Sau diferite obiecte din metal sau din lemn pe care sa le puneti la masa impreuna cu lumanarile si/sau cu florile.

CITESTE SI: Cum organizezi nunta in aer liber

CITESTE SI: Ce trebuie sa ai in vedere cand iti alegi decoratiunile pentru nunta

Cum aranjezi mesele de nunta

Cum aranjezi mesele de nunta

Puteti avea la nunta chiar si anumite luminite. In acest fel, va veti asigura ca nunta voastra va fi un eveniment deosebit si de neuitat. Anumite becuri mici, colorate, pot crea o atmosfera specataculoasa. Sau, ati putea alege figurine cu mire si mireasa, iar acestea sa contina beculete colorate.

Puteti organiza chiar si un loc in care sa va prezentati pe scurt povestea de dragoste si relatia. Cum? Simplu! Gasiti un loc in care sa puneti poze cu voi, dar si cu unele obiecte care au o anumita semnificatie pentru amandoi. Poate ceva legat de prima intalnire, primul sarut, cererea in casatorie sau orice altceva. Acest lucru va da o nota personala evenimentului. In plus, invitatii poate vor afla despre voi anumite detalii pe care nu le stiu. Asa ca de ce sa nu le aratati frumoasa voastra poveste de iubire?

teilor.ro

Daca te intrebi cum aranjezi mesele de nunta intr-un mod cat mai original, atunci materialul nostru va poate oferi cateva idei aparte de care ati putea tine cont. Si acum, inante de final, va invit sa accesati si pagina StudioBlitz poentru a vizna cateva clipuri de nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment