Cum anunti logodna intr-un mod creativ

Logodna este cu siguranta un pas important pe care il faci in relatie si in viata si bineinteles ca iti doresti ca oamenii apropiati sa afle ca urmeaza sa te casatoresti cu persoana iubita. Daca te intrebi cum anunti logodna intr-un mod creativ, atunci poate ideile de mai jos iti vor fi de ajutor. Sa aflam despre ce este vorba. Haideti sa spuneti lumii ca v-ati logodit.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Iata cum anunti logodna intr-un mod creativ

1. Printr-un e-mail

Da, pana aici nimic creativ, stiu. Dar traim in era digitala, asa ca un e-mail poate fi o buna modalitate prin care sa anuntati logodna. In plus, continutul acelui e-mail poate fi unul creativ. Puteti include cateva fotografii sau una singura cu voi doi, cu inelul, de la o sedinta foto realizata special cu ocazia logodnei. Puteti scrie un mesaj amuzant, romantic, plin de emotie, fix asa cum simtiti. E simplu si rapid si nu implica niciun cost sa trimiteti un e-mail cu vestea cea mare.

Cum anunti logodna

Cum anunti logodna

2. Vin, sarbatorile vin

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Daca va logoditi in preajma sarbatorilor, atunci cand toata familia este reunita cu aceasta ocazie, puteti profita ca sa dati vestea cea mare. Un motiv in plus sa sarbatoriti si sa va bucurati de ziua sau de perioada aceea impreuna, nu?

3. Un mesaj personalizat

Ce inseamna asta? Ei bine, luati un element din ceea ce va reprezinta pe voi ca si cuplu sau din relatia voastra si in jurul lui creati povestea prin care sa va anuntati logodna. Daca, de exemplu, sunteti profesori, puteti scrie mesajul pe o tabla, cu creta, faceti fotografii si gata. Sau daca sunteti niste gurmanzi cu acte-n regula si aveti o mancare preferata, puteti sa creati povestea in jurul acestui detaliu. Sau poate recreati prima intalnire, faceti fotografii acolo sau invitati in acel loc cativa oameni dragi si atunci le dati vestea cea mare.

4. Social media, baby!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Retelel sociale fac parte din vietile noastre. Sa nu uitam acest lucru. Deci cand vine vorba despre un anunt pe care doriti sa il faceti si care va doriti sa ajunga la cat mai multe persoane, atunci poate ca trebuie sa va folositi de social media. Un text, o fotografie facuta chiar in timp ce va logoditi, o sedinta foto facute de un profesionist cu ocazia logodnei, un text scris de voi, un selfie cu voi doi, o imagine cu inelul sau cu mainile voastre impreunate pot fi cateva din modurile in care sa anuntati logodna pe social media.

Cum anunti logodna

Cum anunti logodna

5. Baloane, baloane si iar baloane

Sunt colorate, iar culorile acestea transmit un vibe fain, sunt festive, deci de ce sa nu te folosesti de o gramada de baloane personalizate prin care sa faceti marele anunt? La voi acasa, de exemplu, sau daca aveti o curte si vremea tine cu voi, totul se poate desfasura chiar acolo.

6. Invitatie la petrecere

Poate vreti sa ii surprindeti pe cei dragi cu o invitatie la petrecerea de logodna. Poate vor cadea cateva maxilare daca nu se stie dinainte despre logodna, dar surpriza va fi cu atat mai mare, nu?

Asadar, va puteti anunta logodna in multe moduri. Voi alegeti ce vi se potriveste, fireste.

Foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment