Cum aniversati primul an de casnicie?

Primele 365 de zile ale casniciei voastre vor fi intense. Veti trai anumite experiente unice, veti invata mai multe lucruri unul despre celalat, veti intampina si unele dificultati, pentru ca ele apar in fiecare cuplu, si mai ales in primul an de relatie. Poate tot in acea perioada va veti muta intr-un alt loc, poate chiar veti avea un copil. Multe se pot intamnpla in primul an de casnicie. Insa cum il veti aniversa? Mai jos vei gasi cateva idei de care ai putea sa tii cont daca inca nu stii care este cea mai buna optiune in cazul vostru.

teilor.ro

Cum aniversati primul an de casnicie?

1. Vizionati filmarea de la nunta. Daca aveti una, desigur. Sau poate va veti uita la pozele facute la eveniment. Cu siguranta este un moment potrivit pentru a retrai acele emotii din ziua in care ati devenit sot si sotie.

Cum aniversati primul an de casnicie?

NOLIMITPICTURES/TWENTY20

2. Recreati un moment special pentru voi, de la inceputul relatiei. Poate prima intalnire, sau momentul in care a avut loc primul sarut, ori orice altceva. Cu siguranta este o modalitate inedita prin care sa puteti celebra primul an de mariaj.

3. Mancati o bucata din tortul pe care l-ati avut la nunta. Unele cupluri aleg sa pastreze (in conditii bune, desigur) o parte din tortul de la nunta. Si, potrivit traditiei, cei doi soti vor consuma acel desert la un an de la nunta. Se considera ca acest obicei le aduce noroc in casnicie celor doi parteneri. Nu multe cupluri aleg sa pastreze timp de un an o bucata din tortul de la nunta, insa sunt anumite persoane care cred cu tarie in traditiile si superstitiile legate de nunta. Sau pur si simplu le considera amuzante si chiar daca nu cred in ele, le respecta oricum. Pentru amuzament. Nu este nimic rau in asta.

teilor.ro

CITESTE SI: Cum sa pastrati o parte din tortul de nunta pentru prima aniversare

CITESTE SI: Aniversarea anilor de casatorie

Cum aniversati primul an de casnicie?

Getty Images

4. Organizati o petrecere. Daca aceea nu este ocazia perfecta pentru a da o petrecere, atunci care poate fi? Asa ca profitati de faptul ca a trecut un an de la casnicie, un an in care ati avut multe de invatat, si petreceti alaturi de oamenii dragi. Poate nu ii veti chema pe toti cei care au fost prezenti la nunta, insa pe cei mai aprpoiati cu siguranta va veti dori sa ii aveti aproape in ziua in care celebrati primul an de mariaj.

5. Dansati dansul mirilor impreuna. A fost un moment special cel in care ati dansat la nunta in claitate de sot si sotie. A fost priumul vostru dans, dupa casatorie. Daca va amintiti miscarile (si nu aveti cum sa le uitati), atunci de ce sa nu faceti asta? Voi doi, in intimitatea casei, ascultand muzica, dansand si amintindu-va ziua in care ati devenit sot si sotie. Veti fi emotionati si veti retrai acele sentimente pe care le-ati avut in ziua in care v-ati casatorit.

6. Mergeti undeva impreuna. O vacanta cu siguranta poate fi o alta modalitate inedita prin care sa celebrati primul an de casnicie. Alegeti o destinatie romantica si cu siguranta veti avea parte de o aventura frumoasa pe care nu aveti cum sa o uitati vreodata.

teilor.ro

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Viziuonare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment