Cum alegi rochia de mireasa?

Încă din copilărie, fiecare fată a admirat miresele şi, totodată, a visat la momentul în care ea va fi în acea postură. Odată sosit momentul, din dorinţa de a fi cea mai frumoasă, fiecare femeie se confruntă cu o serie de întrebări în ceea ce priveşte alegerea rochiei de mireasă. Iată mai jos câteva sfaturi despre cum alegi rochia de mireasa cea mai potrivită şi să te simţi cea mai specială în ziua care va urma.

6 SFATURI DE CARE TREBUIE SĂ ŢII CONT ATUNCI CÂND ALEGI ROCHIA DE MIREASĂ

Cum alegi rochia de mireasa

Cum alegi rochia de mireasa

1. Dacă până acum nu te-a preocupat subiectul şi nu ai idee ce fel de rochie ţi s-ar potrivi sau ce fel de rochii sunt la modă, indicat ar fi să consulţi revistele de specialitate sau internetul deoarece acolo poţi găsi aproape orice informaţie. Vei descoperi că există o gamă largă de modele (rochie tip sirenă, prinţesă, rochii lungi sau scurte, cu trenă sau fără trenă, rochii compuse din două piese, rochii clasice sau moderne etc.) şi materiale din care sunt confecţionate rochiile, astfel atunci când vei merge să probezi o rochie, vei avea deja o idee în privinţa a ce îţi place şi ce nu.

2. Un alt sfat de care trebuie să ţii cont cum alegi rochia de mireasa este acela că trebuie să probezi cât mai multe rochii pentru a-ţi forma o părere, întrucât ştim foarte bine că felul în care arată o rochie de mireasă atunci când o vezi pe manechin sau în catalog diferă foarte mult de felul cum va arăta pe tine. Datorită acestui lucru este foarte posibil ca anumite modele să ţi se potrivească mult mai bine decât ai fi crezut.

3. Atunci când mergi să probezi rochii este foarte importantă şi părerea persoanei pe care o alegi să te însoţească, aşa că fii foarte atentă pe cine alegi, întrucât trebuie să fie o persoană calmă, cu un simţ estetic bine dezvoltat şi nu în ultimul rând, trebuie să fie o persoană de încredere care să nu dezvăluie modelul şi particularităţile rochiei.

Cum alegi rochia de mireasa

Cum alegi rochia de mireasa

4. Noaptea nunţii reprezintă cea mai importantă, dar şi cea mai solicintantă noapte din viaţa ta, astfel că atunci când îţi alegi rochia trebuie să ai în vedere comoditatea acesteia. Nu uita că vei fi în centrul atenţiei, că va trebui să fii cu zambetul pe buze mereu, că va trebui să faci o mulţime de poze şi mai ales să te distrezi. Dacă ai o rochie incomodă, pe lângă faptul că îţi va fi greu să te deplasezi, vei fi într-un stres continuu, care îţi va afecta buna dispoziţie.

5. După multe căutări şi probe, în momentul în care vei proba o rochie anume vei simţi că aceea este rochia ta. Da, este adevărat! Fiecare mireasă simte care este rochia ei, de aceea ascultă-ţi şi intuiţia atunci când mergi la probat.

6. Momentul în care ai cumpărat rochia trebuie să fie momentul în care ai renunţat să te mai uiţi după alte rochii, deoarece deşi ai simţit că este a ta, mereu vei avea tendinţa să o compari cu alte modele mai noi. Trebuie să ţii minte că rochia pe care ai ales-o este pentru tine, iar celelalte sunt pentru alte femei, care la rândul lor vor pleca într-o aventură frumoasă, aceea de căutare a rochiei de mireasă, aventură de care fiecare femeie îşi aduce aminte cu plăcere.

Acestea au fost cele 6 sfaturi de care trebuie sa tii cont atunci cand si cum alegi rochia de mireasa. Speram sa iti fie de folos!

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Daca urmeaza sa te casatoresti si inca nu ai ales un videograf, iar clipurile de pe site ti-au atras atentia, nu ezita sa ne contactezi pentru detalii.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

2 Comentarii

Leave a Comment