Cum alegi melodia pentru dansul mirilor

Nunta este un eveniment de care îți vei aduce aminte întotdeauna, însă acest eveniment însumează și alte aspecte printre care și dansul mirilor, iar melodia de care veți fi purtați în ziua cea mare este și ea importantă, de neuitat. Dansul mirilor reprezintă o alegere personală, iar elementul comun pe care îl putem observa la fiecare nuntă este povestea din spatele melodiei, poveste știută doar de miri.

Cum alegi melodia? Vă pun la dipoziție 10 sfaturi în vederea alegerii melodiei potrivite pentru primul vostru dans în calitate de soț și soție.

Cum alegi melodia pentru dansul mirilor

1. Se poate ca unii dintre voi să aveți o melodie care vă face să vă gândiți la partener și să vă stârnească fiori de fiecare dată. Aceasta ar putea fi melodia potrivită pentru nunta voastră. Alegeți o melodie care să semnifice ceva pentru voi.

Cum alegi melodia pentru dansul mirilor

Pinterest

2. Atunci când v-ați văzut pentru prima dată era o melodie pe fundal? Cu siguranță a devenit melodia voastră. Dansul pe această melodie tocmai la nunta voastră vă poate aminti de începutul relației, iar fiorii dragostei vor fi mai puternici în contextul nunții.

3. Dacă ați ales decorul sau tematica nunții, cu siguranță vreți ca melodia pentru dansul mirilor să se încadreze perfect în poveste. Așadar, puteți alege o melodie în funcție de tematica nunții.

Cum alegi melodia pentru dansul mirilor

Pinterest

4. Aveți un gen de muzică preferat? O melodie aferentă unui anumit gen poate fi potrivită pentru primul vostru dans în calitate de soț și soție.

5. Cu siguranță nu vreți ca melodia să fie una prea populară, așadar alegeți o melodie unică.

Cum alegi melodia pentru dansul mirilor

Pinterest

6. Versurile melodiei reprezintă și ele un factor important. Prin urmare, analizați versurile cu atenție pentru a nu cădea într-o situație în care mesajul piesei să fie diferit de ceea ce aveți voi nevoie.

7. Aveți propuneri de piese diferite? Acest lucru se poate rezolva prin crearea unui colaj cu mai multe piese, ceea ce va face ca momentul vostru să aibă o amprentă mai personală.

Cum alegi melodia pentru dansul mirilor

Pinterest

8. Dacă nu sunteți hotărâți sau nu aveți prea multe idei vă puteți gândi și la genul de ținută adoptat. Dacă porți o rochie în stil clasic și melodia pe care vei dansa poate să fie inspirată din același gen.

9. Pentru alegerea piesei puteți ține cont și de caracterele voastre. De exemplu, dacă sunteți niște persoane timide puteți opta pentru o piesă ce vă poate permite să faceți mișcări ușoare, naturale, iar dacă sunteți niște persoane dezinvolte, dinamice puteți alege o melodie mai energică potrivită pentru un dans cu o coregrafie mai complexă.

Cum alegi melodia pentru dansul mirilor

Pinterest

10. Melodia este strâns legată de coregrafie! Așadar, trebuie să vă gândiți și la mișcările, coregrafia pe care o permite piesa respectivă.

Astfel, piesa pentru dansul mirilor trebuie să semnifice ceva pentru voi, deci nu trebui să aplecați urechea la diverse sfaturi din partea părinților sau prietenilor. Trebuie să vă simțiți confortabil, să aveți mișcări naturale chiar dacă nu vă pricepeți la dans. Este piesa voastră și trebuie să vă trezească amintiri plăcute și după 50 de ani.

În continuare vă invit pe pagina StudioBlitz pentru vizionarea unor clipuri de nuntă artistice și inspiraționale.

CITEȘTE ȘI: De ce să ai o nuntă restrânsă
CITEȘTE ȘI: Locuri deosebite pentru nunta în aer liber
CITEȘTE ȘI: Greșeli în organizarea unei nunți de vară

Despre autor

Ana

5 Comentarii

Leave a Comment