Cum alegi fotograful si videograful pentru nunta

Urmeaza sa te casatoresti, deci sunt multe lucruri de facut. Trebuie sa alegi locatia, sa alegi si sa trimiti invitatiile, sa achizitionezi tinuta si accesoriile etc. Printre cele mai importante decizii pe care viitorii miri trebuie sa le ia sunt cele legate de fotograf si de videograf. De ce sunt ele atat de importante? Pentru ca vorbim, desigur, despre amintirile pe care urmeaza sa le pastreze o viata intreaga. Daca te intrebi cum alegi fotograful si videograful pentru nunta, mai jos gasesti cateva sfaturi de care ai putea tine cont pentru a lua decizia finala. Asadar, sa vedem despre ce este vorba.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Te intrebi cum alegi fotograful si videograful pentru nunta? Iata cateva sfaturi care ti-ar putea veni in ajutor

1. Stabileste un buget pe care il poti aloca pentru foto si video si respecta-l. Este foarte important sa tii cont de buget pentru ca in functie de el vei putea alege fotograful si videograful. In plus, cand stii in ce buget trebuie sa te incadrezi, vei evita situatiile neplacute in care, de exemplu, iti place atat de mult cum lucreaza cineva, insa iti dai seama ca nu iti poti permite serviciile sale. Cu bugetul in minte poti face o lista cu fotografi si videografi care corespund nevoilor voastre si se incadreaza perfect sau destul de bine in buget.

Cum alegi fotograful si videograful pentru nunta

Cum alegi fotograful si videograful pentru nunta

2. Dupa buget, urmeaza un alt aspect important: portofoliul. OK, pretul este ce trebuie pentru voi, dar la fel trebuie sa fie si ceea ce fac fotograful si videograful. Ar fi bine sa vedeti mai multe fotografii si videoclipuri facute de acestia la evenimente precum cel pe care urmeaza sa il organizati si voi. Astfel veti observa ce stil de lucru are fiecare, veti sti daca vi se potriveste sau nu. Doar pentru ca preturile lor va sunt accesibile, nu inseamna neaparat si ca va va placea stilul de lucru al oricui se incadreaza in bugetul vostru. Poate vi se va parea ca cineva cere prea mult pentru ceea ce ofera. Pe de alta parte, nu uitati ca un pret mai mare vine la pachet si cu niste servicii si cu o anumita calitate pe care cineva care cere mai putini bani nu le-ar putea oferi. Desigur, nu este o regula general valabila, dar este un lucru de retinut.

3. Discutati cu ei inainte de a semna contracul. Pretul nu este o problema, portofoilul vi se pare in regula, dar inainte de a bate palma mai este ceva important de facut: sa vorbiti cu fotograful si cu videograful. Sa vedeti ce fel de oameni sunt, sa observati daca ati putea colabora, daca sunteti pe aceesi lungime de unda. Sunt oameni talentati care, din pacate, nu sunt prea buni cand vine vorba de comunicare. Este important sa va simtiti in largul vostru in prezenta acestora, pentru ca nu va doriti, cu siguranta, sa fiti crispati in fotografii sau in videoclipurile de la nunta. Simtiti ca e ce trebuie? Atunci gata, cautarea a luat sfarsit.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Cum alegi fotograful si videograful pentru nunta

Cum alegi fotograful si videograful pentru nunta

Sunt cateva aspecte importante de care sa tineti cont inainte de a lua decizia finala. Nu e intotdeauna usor, dar nici imposibil nu este cand stii cum alegi fotograful si videograful pentru nunta.

Foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment