Cum alegi buchetul miresei

Buchetul tău de mireasă este la fel de important pentru un aspect general armonios. Știi și tu că în materie de flori ai foarte multe variante și probabil nu te poți decide asupra unei singure flori sau a câtorva care să se potrivească și de cele mai multe ori, miresele merg pe mâna unui specialist și astfel, ajung să aleagă orice le sugerează acesta. De ce să nu te decizi singură în ceea ce privește buchetul? Înainte de a alege buchetul trebuie să iei în considerare câteva aspecte care îți vor facilita alegerea.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cum alegi buchetul miresei. Tu ce aspecte iei în considerare când îți alegi buchetul?

1. Bugetul alocat pentru buchetul miresei
Întregul buget de nuntă va avea un impact asupra buchetului de mireasă pe care ți-l permiți. Tot ce trebuie să faci este să cercetezi prețul pe care un buchet de mireasă l-ar avea și apoi să aproximezi o sumă specială pentru buchet.

Cum alegi buchetul miresei

Pinterest

2. Anotimpul în care are loc nunta
Alegerea florilor de nuntă, atât a celor pentru buchetul de mireasă, cât și a celor folosite pentru decor poate fi influențată de anotimp. Dacă ai o floare preferată pe care o vrei neapărat în buchet poți planifica data nunții în acel sezon; desigur, acea floare se poate găsi în orice alt sezon, însă va fi mai scumpă decât în sezonul ei.

Cum alegi buchetul miresei

Pinterest

3. Asortarea cu rochia de mireasă
Indiferent dacă ai ales prima dată rochia sau buchetul este important de reținut că cele două se completează, deci trebuie să iei în considerare ce fel de rochie sau buchet ai ales. De asemenea, pe lângă stilul și nuanța rochiei (alb, ivoire etc.), forma rochiei poate fi și ea un aspect de luat în considerare.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Cum alegi buchetul miresei

Pinterest

4. Aruncarea buchetului
Aruncarea buchetului este o altă practică tradițională. În cazul în care îți dorești să păstrezi buchetul, fie pentru că a costat o sumă considerabilă, fie ca amintire gândește-te și la un al doilea buchet. Multe mirese au un buchet special pe care îl aruncă și astfel, nu îl vor deteriora pe cel original și îl pot păstra.

Cum alegi buchetul miresei

Baby`s-Breath-Pinterest

5. Culoarea
Multe mirese aleg să meargă la sigur și să nu comită vreun eșec, așadar optează pentru nuanțe de alb sau crem, roșu pentru buchetul lor. Însă dacă simți că îți dorești altceva te poți orienta spre culori mai îndrăznețe, care pot arăta deosebit în contrast cu rochia albă. În cazul în care rochiile domnișoarelor de mireasă au nuanțe pale, poți opta pentru culoarea respectivă însă în varianta mai puternică.

Cum alegi buchetul miresei

Pinterest

6. Forma buchetului
O formă destul de populară în rândul buchetelor de mireasă este forma cascadă. Aceasta este o formă elegantă, dramatică, florile părând că se strecoară în rochia miresei, de altfel, acestă formă se potrivește oricărei rochii lungi de mireasă. În cazul în care îți dorești un aspect mai simplu, un buchet modest, rotund ar arăta perfect cu o rochie „neformală” sau „nestructurată”, la fel și buchetele de tip „buzunar” care pot fi ținute într-o singură mână.

Cum alegi buchetul miresei

Buchet-tip-cascadă-Pinterest

7. Mirosul florilor din buchetul miresei
Multe mirese se concentrează pe aspectul buchetului, însă important este și parfumul pe care florile alese îl emană. Astfel, trebuie să îți placă și mirosul florilor, căci acesta te va însoți o mare parte din zi.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Cum alegi buchetul miresei

Pinterest

Florile pentru buchetul miresei le poți alege și în funcție de rezistența, durabilitatea acestora. Acestea sunt aspectele pe care trebuie să le iei în considerare atunci când îți alegi buchetul de mireasă. Tu cum îți alegi buchetul?

Iar acum te invit pe pagina StudioBlitz pentru vizionarea unor clipuri de nuntă pline de emoție.

Despre autor

Ana

Adauga un comentariu

Leave a Comment