Cum aleg femeile rochia de mireasa in functie de zodie. Partea a 2 a

Fiecare femeie asteapta cu emotie momentul in care urmeaza sa cumpere rochia de mireasa. Desigur, nu este deloc usor sa faca asta. Trebuie sa tina cont de anumite lucruri. Sa vedem cum aleg femeile rochia de mireasa in functie de zodie.

Cum aleg femeile rochia de mireasa in functie de zodie

Balanta. Totul se rezuma la echilibru, bininteles. Femeia Balanta va imbina utilul cu placutul. De asemenea, va gasi un echilibru intre ceea ce isi doreste ea si ceea ce sugereaza persoanele dragi. Se gandeste bine inainte sa faca o alegere, de aceea la final va fi extrem de multumita de rochia pe care o va purta la nunta.

Scorpion. Pentru ca stie exact ce vrea, nu va lasa nimic sa stea intre ea si rochia la care viseaza. Va aprecia sfaturile celorlalti, insa daca va considera ca sunt exagerate sau ca se contrazic cu lucrurile in care crede ea sau pe care si le doreste, atunci va deveni foarte defensiva.

Cum aleg femeile rochia de mireasa in functie de zodie. Partea a 2 a

WallpaperSafari

Sagetator. Femeia Sagetator este creativa, asa ca se va asigura ca rochia ei va fi una originala. Se gandeste zi si noapte la modelul perfect. Isi doreste sa fie unica. Vrea ca rochia ei sa atraga atentia. Isi doreste sa se simta ca un star de cinema in ziua nuntii. Si pentru ca se implica atat de mult, pentru ca isi foloseste imaginatia, va avea parte de cea mai frumoasa rochie de mireasa. Poate chiar mai frumoasa decat se astepta ea.

Capricorn. Pentru ca pune mare pret pe familie, femeia Capricorn va dori ca in ziua in care alege rochia de mireasa sa ii fie aproape oamenii dragi. Mama ei, sora ei sau oricine altcineva. Vrea sa se bucure de acele momente impreuna cu familia. Isi doreste ca ceilalti sa stie ca ii apreciaza, tocmai de aceea vrea sa ii implice in luarea unei astfel de decizii.

Cum aleg femeile rochia de mireasa in functie de zodie. Partea a 2 a

Travels And Living

Varsator. Femeia Varsator trateaza cu foarte multa seriozitatea achizita rochiei de mireasa. Tocmai de aceea se va implica trup si suflet. Si, bineinteles, va face dinainte o lista cu avantaje si dezavantaje, cu ce trebuie si ce nu trebuie sa aiba rochia ei de mireasa. Se va consulta cu viitorul sot, cu familia si cu prietenii. Va culege cat mai multe sugestii din partea celorlalti, insa nu le va lua in calcul decat pe unele dintre ele. Nu se va lasa influentata de ceilalti decat in masura in care isi permite ea ei insasi.

Pesti. Femeia Pesti iubeste sa fie in pas cu moda. Rasfoieste revistele dedicate mireselor si culege de acolo informatii astfel incat sa se asigure ca rochia ei de mireasa va fi in pas cu moda. De asemenea, va cere parerea celorlalti, insa va prefera sa fie o surpriza pentru viitorul sot, asa ca nu ii va da prea multe detalii in legatura cu tinuta pe care o va avea in ziua cea mare.

Am vazut cum isi aleg femeile rochia de mireasa in functie de zodie, iar acum va propun sa accesati pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment