Cum a schimbat pandemia nuntile si ce schimbari e posibil sa ramana si dupa pandemie

Este evident ca pandemia a schimbat multe lucruri, iar nuntile nu fac exceptie. A fost necesar sa ne adaptam schimbarilor, sa respectam unele reguli pentru a ajunge in punctul in care la un moment dat vom spune ca perioada aceasta atrecut. Dar, chiar si cand va trece pandemia, este posibil ca unele lucruri sa nu mai fie la fel in ceea ce priveste nuntile. In perioada aceasta dificila, atata mirii cat si organizatorii de nunti, furnizorii de servicii si toti cei implicati in organizarea marelui eveniment au fost nevoiti sa accepte anumite schimbari, sa fie mai creativi, sa se adapteze. Iata cum a schimbat pandemia nuntile si ce schimbari e posibil sa ramana chiar si dupa pandemie.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cum a schimbat pandemia nuntile si care sunt schimbarile ce ar putea ramane

1. Nunta in exterior

Daca pana recent multe nunti aveau loc in spatii inchise, acum, din cauza pandemiei, spatiile deschise au reprezentat o prioritate. Si un eveniment in aer liber poate fi extrem de frumos pentru miri si pentru invitati, deci este posibil ca si in viitor sa se opteze pentru astfel de nunti.

Cum a schimbat pandemia nuntile

Cum a schimbat pandemia nuntile

2. Lista invitatilor nu va mai fi la fel

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Daca pana recent mirii treceau pe lista cu invitati si rude pe care poate nu le vazusera de prea multe ori in viata, cunostinte de-ale parintilor care insistau ca si acei oameni sa vina la eveniment si multe alte persoane cu care nu aveau o relatie stransa, acum, dupa o perioada in care mirii au fost nevoiti sa scoata de pe lista multe persoane si sa ii pastreze numai pe cei cu adevarat importanti, este posibil ca traditia aceasta sa se pastreze. Pana la urma, important este sa ii ai aproape pe oamenii dragi sufletului tau.

3. Masurile sanitare sunt importante

Bineinteles ca masurile sanitare au fost sfinte in perioada aceasta si este un lucru bun ca ele sa ramana valabile si dupa ce se termina pandemia.

4. Unele traditii ar putea sa dispara

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Restrictiile impuse de pandemie au eliminat, poate, unele traditii de nunta, pentru a scadea riscul de imbolnavire. Cand povestea aceasta cu pandemia se va termina, poate unii miri nu vor mai include in ziua nuntii unele traditii.

5. Intalnirile on-line

Inainte de pandemie, intalnirile viitorilor miri cu furnizorii de servicii pentru nunta aveau loc fata in fata. Dar acum, indicate au fost intalnirile on-line, iar acest obicei s-ar putea pastra, fiind mult mai comod pentru toata lumea, in special pentru cei care trebuie sa parcurga un drum lung.

Cum a schimbat pandemia nuntile

Cum a schimbat pandemia nuntile

6. Mai putine griji pentru lucrurile marunte

In perioada aceasta, multe persoane si-au dat seama ca lucrurile marunte nu sunt chiar atat de importante. Important este sa fii alaturi de oamenii dragi intr-un moment atat de frumos. Iar daca ceva nu merge conform planului, lumea merge inainte.

7. Cumparaturile on-line sunt in regula

Daca inainte de pandemie era de preferat sa mergi in magazin pentru a achizitiona cele necesare pentru nunta, in ultima vreme cumparaturile on-line s-au dovedit de un real ajutor, chiar si pentru viitorii miri.

Acestea sunt cateva dintre lucrurile care se pot schimba in ceea ce priveste nuntile chiar si dupa pandemie. Iar acum, te invit sa accesezi si pagina de aici unde vei gasi videoclipuri de nunta din care te poti inspira pentru marele eveniment.

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment