Culoarea anului 2020. Nunta moderna in tonuri de albastru clasic.

De peste 20 de ani, Pantone Color Institute desemneaza „Culoarea anului” – menita să fie un simbol al  anului respectiv. Culoarea anului 2020 a fost deja aleasa si va fi albastru clasic, culoare aleasă pentru capacitatea sa de a insufla calm, încredere și a creea conexiuni. Institutul Pantone împărtășește faptul că nuanța evidențiază dorința unei fundații stabile și de încredere pe care să construim pe măsură ce trecem pragul într-o nouă eră – un sentiment perfect pentru o zi de nuntă. Institutul Pantone Color descrie nuanța drept odihnitoare, elegantă prin simplitatea sa și care aduce un sentiment de pace și liniște spiritului uman. Cum va influenta aceasta culoare nuntile anului viitor? Cu siguranta o vom gasi in micile detalii, in decoratiuni dar si in vestimentatiie ce vor fi purtate la nuntile anului viitor. Culoa jucamrea anului 2020 a fost deja desemnata, nu ne mai ramane decat sa ne jucam cu culorile pntru a creea decoruri de vis lanunta noastra. Iata mai jos cateva idei de integrare a acestei culori in schema nuntii tale. In 2020 nunta moderna va fi in tonuri de albastru clasic.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Culoarea anului 2020

Culoarea anuui 2020. Pantone Ghid

Culoarea anului 2020. Nunta moderna in tonuri de albastru clasic.

Albastrul a fost întotdeauna o opțiune populară la nunti , pentru cei care urmează tradiția „ceva albastru”. Dar dupa anuntul Pantone fiti sigur ca in 2020  vom vedea probabil mai multe decoruri de nuntă cu nuanța albastru clasic.

Pantone 19-4052, albastru clasic, este fără vârstă, elegant prin simplitate. Sugerând cerul la amurg, ea subliniază dorinţa noastră pentru o bază stabilă pe care să clădim pe măsură ce trecem pragul într-o nouă eră, este explicaţia specialiştilor companiei.

Cunoscută drept o culoare odihnitoare, albastrul clasic aduce un sentiment de pace şi linişte spiritului, oferind refugiu. Nuanţa încurajează optimismul.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Trăim vremuri care necesită încredere şi convingere. Acest tip de constanţă şi certitudine este exprimat de Pantone 19-4052 Classic Blue, o nuanţă de albastru solidă pe care te poţi baza întotdeauna. Albastrul clasic ne încurajează să privim dincolo de evident, să ne dezvoltăm gândirea”, a transmis Leatrice Eiseman, director executiv al Pantone Color Institute.

Culoarea anului 2020.Cum sa folosesti albastru clasic la nunta ta?

Pentru cuplurile care doresc să încorporeze această nuanță în sarbatoarea lor, pot incepe chiar cu un inel de logodnă cu safir. Acest simbol al iubirii va purta astfel si un mesaj de stabilitate si incredere.

Culoarea anului 2020. Inel de logodna cu piatra albastra.Poti opta pentru nuante de albastru clasic si pentru papetaria de la nunta, caligrafia poate si scrisa cu aceasta culoare, sau initialele voastre gravate cu nuante de albastru. De la aceste mici detalii puteti porni si creea un intreg decor in nuante de albastru. Este de ajuns sa privesti fotografia de mai jos si sa te indragostesti de aceasta culoare:

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Culoarea anului 2020

Culoarea anului 2020. Papetaria denunta, albastru clasic.

Poti opta pentru invitatii in nuante de albastru si de ce nu marturiile pe care le oferi invitatilor sau cadourile pentru nasi pot fi impachetate ca in imaginea de mai jos.

Culoarea anului 2020

Culoarea anului 2020

Culoarea anului 2020

Culoarea anului 2020. Invitatii de nunta albastre

Acestea au fost doar micile detalii, dar trebuie sa stii ca albastrul poate fi cu succes integrat in tinutele de la nunta. Pantofii miresei intr-o nuanta de albastru electri nu vor fi doar fermecatori dar vor arata foarte bine in fotografiile de nunta. Si rochia de mireasa poater fi atinsa de ceasta culoare seducatoare. Printuri floral in nuante de albastru clasic, sau de ce nu un cordon de saten in nuanta de albastru electric care sa accenueze talia.

Daca vorbim de tinuta mirelui, acesta poate opta pntru accesorii in aceasta culoare sau de ce nu un clasic costum albastru. Sunt insa convinsa ca aceasta culoare va cucerii domnisoarele de onoare si ca in 2020 vom vdea tot mai multe imagini cu domnisoare de onoare imbracate in albastru.

Culoarea anului 2020

Culoarea anului 2020. Pantofi albastri de mireasa

Culoarea anului 2020

Culoarea anului 2020. Rochie demireasa cu accente albastre

Culoarea anului 2020

Culoarea anului 2020

Culoarea anului 2020

Culoarea anului 2020

Poti deasemenea integra cu scces albastrul clasic in decorurile de nunta incepand cu aranjamntele florale:

Culoarea anului 2020 albastru clasic

Culoarea anului 2020 albastru clasic, Buchet de mireasa.

Culoarea anului 2020

Culoarea anului 2020. Aranjamente florale, albastru clasic

Mie, personal mi se par fermecatoare aceste idei, iar Pantone ne demonstreaza inca o data ca clasicul nu se demodeaza niciodata. Aceasta culoare va arata spectaculos in fotografiile voastre de nunta. Va invit in continuare, pe pagina StudioBlitz, pentru a va cauta inspiratia pentru nunta voastra.

Sursa Foto: https://www.insideweddings.com/

Despre autor

C. Alina

Adauga un comentariu

Leave a Comment