Costumul mirelui pentru cununia civila

Costumul mirelui pentru cununia civila se afla in topul prioritatilor, asa ca haideti sa gasim impreuna o tinuta potrivita. Daca va simtiti coplesiti de pregatiri si nu aveti timpul necesar pentru a cauta informatii despre cum ar trebui sa arata vestimentatia mirelui la cununia civila, va voi da o mana de ajutor, enumerand cateva reguli de care ati putea tine cont in momentul in care alegeti costumul si va voi arata cateva modele, printre care s-ar putea afla cel pe care-l cautati.

Reguli pentru vestimentatia mirelui la cununia civila

1.Mirele trebuie sa aiba o vestimentatie completa. Camasa si cravata? Ar putea fi mai rau de atat, dar, cu siguranta, ar putea fi si mai bine.

2.Se impune un costum. Fara el, mirele nu va fi decat un suflet „pierdut”, incercand sa combine mai multe piese vestimentare, in speranta ca va ajunge la un rezultat multumitor, care sa nu raneasca ochii privitorilor. De exemplu, un costum gri sau bleumarin arata perfect si simplifica intregul proces.

3.Incercati sa nu inchiriati costumul. Daca sunteti in criza de timp si solutia cea mai la indemana este sa va inchiriati costumul, atunci puteti face acest lucru, insa poate fi mult mai bine daca il veti achizitiona, pentru a-l pastra, dupa aceea, ca pe un suvenir, o amintire a acelui moment unic din viata voastra.

4.Cumparati costumul din timp. De ce? Pentru a nu fi pusi in situatia de a nu avea suficient timp la dispozitie si astfel sa faceti o alegere in graba, iar ulterior sa constatati ca a fost una gresita.

Reguli pentru a alege costumul mirelui pentru cununia civila

1.Costuml trebuie sa se potriveasca cu vestimentatia miresei. Retineti ca acum, cu ocazia cuniniei civile, aveti oportunitatea de a pune in evidenta stilul cuplului pe care il formati. Desigur, nimeni nu va va cere sa faceti orice pentru a avea o vestimentatie demna de pus pe coperta revistelor, insa un cuplu cu stil este intotdeauna un cuplu frumos.

2.Alegeti costumul in functie de forma corpului lui. Daca este inalt si slab, atunci aveti noroc. Va arata bine in aproape orice model de costum. Pe de alta parte, daca dotiti un costum care sa dea o proportie mai mare corpului, alegeti unul cu un strat dublu in zona pieptului. Daca doriti ca vestimentatia mirelui sa creeze impresia unei siluete zvelte, atunci alegeti un costum strans putin in jurul taliei.

3.Trebuie sa aiba libertate in miscare. Chiar si un costum scump va arata ingrozitor pe el, daca nu i se potriveste. Inainte de a-l alege, asigurati-va ca ii permite viitorului mire sa se miste in voie. Pune-l pe viitorul tau sot sa se rasuceasca, sa isi ridice mainile si sa faca difeite miscari, pentru a se asigura ca acel costum nu ii limiteaza miscarile.

4.Accesoriile sunt si ele importante. Acum, dupa ce ne-am asigurat ca vestimentatia lui se potriveste cu a ta, ca a ales un costum potrivit pentru forma corpului lui si ca acesta nu ii cenzureaza miscarile, sa ne oprim putin si asupra accesoriilor. Papionul sau cravata sunt cele mai importante accesorii. Culorile potrivite pentru o cravata folosita cu ocazia cununiei civile sunt negru, alb, argintiu, gri (sau bleumarin).

Costumul mirelui pentru cununia civila. Modele

Costumul mirelui pentru cununia civila

DHgate

Costumul mirelui pentru cununia civila

Honey Buy

Costumul mirelui pentru cununia civila

Hitched

Costumul mirelui pentru cununia civila

Pinterest

Daca va veti lasa ghidati de aceste reguli in momentul in care veti alege costumul mirelui pentru cununia civila, nu ar trebui sa intampinati nicio problema in acest sens.

Sper ca articolul v-a fost de ajutor, iar acum va invit sa vizionati cateva videoclipuri deosebite pe Studioblitz.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

3 Comentarii

Leave a Comment