Costumul de ceremonie pentru mire, tot ce trebuie sa stii

Costumul de ceremonie pentru mire  cuprinde cele mai elegante si sofisticate modele croite special pentru cel mai important eveniment  din viata ta. Pentru nunta , un costum de ceremonie bine ales poate face diferenta. Un costum de ceremonie pentru mire este diferit prin materiale si prin tipurile de rever care pot fi speciale si pretioase. Culoarea este, de asemenea, un element important. Tot ce trebuie sa stii despre costumul de ceremonie pentru mire, in randurile de mai jos:

teilor.ro

Costumul de ceremonie pentru mire

Alexandru Ciucu. Costumul de ceremonie pentru mire

Costumul de ceremonie pentru mire, varianta clasica

Poti opta oricand pentru un costum de culoare închisă, purtat cu o cămașă albă sau de o culoare deschisă și un papion simplu, poate oferi unui bărbat o eleganță subestimată,  potrivindu-se de minune cu  majoritatea stilurilor rochiilor de mireasă. Poti alege un costum made to masure, sau pentru unul Bespoke. Care este diferenta intre cele doua? In timp ce made to masure inseana un costum standard modificatdupa masurile tale, bespoke,inseamna un costum creat special pentru tine. Evident diferenta intre cele doua se vede si in pretul de achizitie. Daca nu dorești să faci compromisuri si optezi pentru un costum realizat la comandă manual, acesta  poate fi folosit și după nuntă ca o vestimentație pentru o întâlnire de afaceri sau pentru alte ocazii semi-formale, putand sa ii modifici la croitor reverele de la sacou.

Costumul de ceremonie pentru mire

Tudor, Personal tailor. Costumul de ceremonie pentru mire

Un costum de nuntă nu trebuie  neaparat să fie unul formal, să aibă doi nasturi la sacou. Sacourile cu un singur rând de nasturi sunt de multe ori subevaluate, fiind insa atat de simple și demne. Un costum cu un sacou la un singur rând de nasturi adaugă greutate și formalitate ținutei tale însă este o vestimentație care ar trebui să fie purtată numai cu un papion și o cămașă simplă. Atentie, un  sacou purtat deschis, nu este o opțiune pentru un model la două rânduri de nasturi. Acesta poatr fi, de asemenea, mai puțin confortabil în cazul în care este purtat mai mult timp, mai ales atunci când stai în poziție șezând. O alta opțiune tot foarte  formală însă mai versatilă poate fi  un costum din trei piese; Acest lucru vine  cu un plus de formalitate și de  eleganță, vestele asortate jocand  un rol similar cu cel al sacourilor cu două rânduri de nasturi,  însă poți renunța oricând la vesta pentru a obtine o  ținuta in două piese.

Costumul de ceremonie pentru mire

Tudor, Personal tailor Costumul de ceremonie pentru mire

Stiti fotografia de nunta cu mirele in  poziție “relaxată”  purtând vesta și cămașa, având sacoul aruncat peste umăr, ca și cum ar fi pregătit de plecare sau să se îmbrace cu el? Vesta este ideala pentru acest tip de fotografii.

teilor.ro

Exista multe alte opțiuni, precum smochingurile sau costumele exclusiviste ce pot fi închiriate sau achiziționate de la marile case de modă, cu excepția cazului în care se întâmplă să deții deja o vestimentație formală care încă îți vine bine sau poate fi modificată în prezent la croitor.Dacă ești limitat insa de un buget strict, vrei să arăți bine și nu dorești să faci o alegere greșită, rămâi la clasicul costum negru, este intotdeauna alegerea potrivita.

Orice tip de costum ai alege sa porti, tine minte ca acesta nu trebuie sa eclipseze rochia miresei, ci trebuie sa o completeze, armonia in cuplu se va vedea inclusiv in aceste detalii. Costumul de ceremonie pentru mire, varianta clasica, se va vedea intodeauna bine in fotografii, in plus stilul clasic este atemporal si , peste ani cand te vei privi in fotografiile de nunta nu vei parea demodat. Costumul de ceremonie pentru mire, nu ar trebui sa fie pana la urma o treaba atat de complicata.

Daca esti in cautare de inspiratie privind serviciile foto-video, pentru nunta ta, te invitam in continuare pe pagina StudioBlitz, unde poti viziona trailere de la nunti lacare mirii au fost in armonie perfecta.

Costumul de ceremonie pentru mire

Tudor. Costumul de ceremonie pentru mire

 

Despre autor

C. Alina

2 Comentarii

Leave a Comment