Costumul cavalerilor de onoare trebuie inchiriat sau cumparat?

In acest articol vom vorbi despre costumul cavalerilor de onoare. Acestia au posibilitatea de a inchiria tinuta pentru ziua cea mare sau de a o cumpara. Evident, fiecare varianta vine cu avantajele si dezavantajele sale. Mai jos vom vorbi despre fiecare in parte asa incat la final, cavalerii de onoare sa poata lua cea mai buna decizie in ceea ce priveste tinuta pe care o vor purta in ziua in care se casatoreste cel mai bun prieten al lor.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre costumul cavalerilor de onoare. Cumparat sau inchiriat?

Este bine ca mirele sa le spuna cavalerilor de onoare ce si-ar dori sa poarte in ziua cea mare, asta daca intr-adevar mirele are anumite preferinte legate de tinuta cavalerilor lui de onoare. Daca are unele preferinte, atunci poate le indica si locurile de unde ar putea sa isi cumpere sau sa isi inchirieze tinuta pentru eveniment. Astfel acestora le va fi mai usor sa se orienteze intr-o directie sau alta.

In functie de bugetul pe care cavalerii de onoare il au, pot decide daca vor inchiria sau vor cumpara costumul. Un costum inchiriat este mai ieftin decat unul cumparat. Insa acesta nu este singurul criteriu pe care trebuie sa il aiba in vedere cand iau o astfel de decizie. Daca, spre exemplu, cavalerii de onoare vor mai merge si la alte evenimente unde pot purta acelasi costum, atunci nu ar fi rau daca l-ar cumpara. Astfel pentru o perioada de timp vor avea tinuta asigurata pentru alte nunti sau poate chiar botezuri. Dar sa nu uitam un lucru ce ne poate scapa usor din vedere. Daca acestia vor sa isi achizitioneze un costum pe care sa il poarte pentru o perioada mai lunga de timp la evenimente, atunci trebuie sa fie atenti la silueta pentru ca, peste ani, este posibil sa nu le mai vina acel costum.

Costumul cavalerilor de onoare

Costumul cavalerilor de onoare

Daca va doriti sa inchiriati costumul, atunci nu trebuie sa va mai faceti griji in privinta schimbarilor corporale ce pot sa apara de-a lungul timpului. Daca alegeti sa inchiriati costumul, atunci veti cheltui mai putini bani. In plus, daca nu urmeaza sa participati la alte evenimente si nu veti mai avea nevoie de acea tinuta pentru un timp, poate ar fi mai bine ca tinuta sa nu fie achizitionata, ci numai inchiriata. Nu are sens sa cheltuiti multi bani pentru niste haine pe care nu le veti mai purta niciodata.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Asadar, costumul cavalerilor de onoare poate fi cumparat sau inchiriat. Depinde de bugetul pe care acestia il au, de ceea ce vor face in viitor, daca vor mai avea sau nu nevoie de tinuta aceea pentru astfel de evenimente. Este bine ca inante de a se lua o decizie finala sa se cantareasca bine avantajele si dezavantajele, sa existe o discutie intre mire si cavalerii de onoare asa incat sa se stie daca mirele are sau nu unele preferinte in privinta tinutei cavalerilor de onoare.

Costumul cavalerilor de onoare

Costumul cavalerilor de onoare

Si acum, la final, dupa ce am aflat cum stau lucrurile cu tinuta cavalerilor de onoare, sa accesam si pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment