Coronițele din flori pentru mireasă

Deși iubim tradiționalul voal de mireasă, nu putem să nu ne întrebăm: ce este mai romantic și mai boem decât o coroniță de flori pentru ziua cea mare? Și se pare că miresele de pretutindeni sunt de acord cu noi, pentru că multe dintre ele au renunțat la voal și la bentițele cu perle sau cu cristale în favoarea coronițelor din flori naturale pentru a-și decora coafura. Pe lângă faptul că sunt foarte frumoase și delicate, coronițele din flori sunt și foarte versatile. Nunta ta are loc vara? Completarea look-ului tău cu un astfel de accesoriu îți va da un vibe fresh, ca pentru o petrecere în grădină. De asemenea, coronițele din flori sunt potrivite și pentru nașă și pentru domnișoarele de onoare, așa că acest stil poate deveni chiar tematica nunții tale.

teilor.ro

Dacă te-ai hotărât să porți o coroniță din flori, trebuie să ai în vedere două lucruri atunci când o alegi: stilul tău personal și stilul nunții tale. Dacă ești o mireasă diafană care se căsătorește primăvara, alege o coroniță din flori mici și albe, poate împletite cu perle. Dacă nunta ta are loc vara, poți opta pentru o coroniță cu flori mari, în culori îndrăznețe. Poți completa look-ul cu un ruj în una dintre culorile florilor din părul tău – nu te teme de un roșu sau un roz puternic! Chiar și miresele care se căsătoresc iarna pot purta coronițe din flori – coronițele cu verdeață și cu flori violet sau în nuanțe de burgundiu se potrivesc chiar și cu capa ta din blană!

Coronițele din flori pentru mireasă

Coronițele din flori pentru mireasă

Sursă: Pinterest

Pentru nunta ei de vară, această mireasă a ales o coroană formată din bujori și flori de ranunculus, pe care a asortat-o cu un ruj într-o culoare destul de puternică și o coadă de pește, pentru un look boem, dar totodată îndrăzneț.

Nunta ta are loc toamna? Poți arăta ca o zână a toamnei cu această coroană îndrăzneață în nuanțe de roșu, portocaliu și galben. La fel ca mai sus, asorteaz-o cu un ruj îndrăzneț. Iar dacă culoarea părului tău are nuanțe roșcate, look-ul va fi cu totul perfect!

teilor.ro

Coronițele din flori pentru mireasă

Sursă: Brides

Pentru ceremonia ei de nuntă care a avut loc la casa ei din Belmont, New York, Annie Starke a ales ca atât ea, cât și domnișoarele de onoare, să poarte coronițe delicate din flori. În plus, rochia ei de mireasă a fost împodobită cu flori din dantelă, iar rochiile domnișoarelor de onoare au avut motive florale.

Coronițele din flori pentru mireasă

Sursă: Pinterest

Nu ai nevoie de cine știe ce flori greu de găsit pentru un look romantic. Coronița boemă de mai sus este făcută din trandafirași albi, flori de câmp și verdeață.

Coronițele din flori pentru mireasă

Sursă: Weddbook

Nu trebuie neapărat să porți o coroniță propriu-zisă ca să îți decorezi coafura cu flori. Poți, în schimb, să îți prinzi într-o parte un mic aranjament din flori, așa cum a făcut această mireasă. Aranjamentul din imagine este făcut din bujori și liliac.

Coronițele din flori pentru mireasă

Sursă: Dancing With Her

Ești o mireasă sexy cu sânge sălbatic și picioare care nu s-ar opri niciodată din dansat flamenco? Atunci trebuie neapărat să îți împodobești coafura cu trandafiri roșii, fie că e vorba de o coroniță sau de un accesoriu prins într-o parte. Și cu ruj roșu! Nu uita de rujul roșu!

teilor.ro

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

1 Comentariu

Leave a Comment