Coregrafia – primii pasi in doi

Coregrafia – primii pasi in doi

Dansul mirilor trebuie sa va creeze o amintire durabila si frumoasa prin emotiile resimtite si intensitatea momentului. Din acest motiv, merita sa luati in calcul o serie de lucruri care duc la un moment artistic desavarsit, chiar daca voi aveti doua picioare stangi!

Pentru a avea timp sa va pregatiti corespunzator coregrafia si fara sa fiti constransi de timp, va recomandam sa incepeti cautarea coregrafului cu luni bune inainte de eveniment. Acest aspect are doua avantaje: veti avea timp berechet sa repetati coregrafia, dar sa si faceti modificari acolo unde nu dati randament, sa incercati mai multe piese, etc.

Trebuie sa vezi relatia cu coregraful precum toate relatiille de colaborare in folosul nuntii voastre si, ati ghicit, comunicarea cu acesta este primordiala. Coregraful stie ca sunteti incepatori, prin urmare trebuie sa isi dea silinta sa intelegeti intocmai cum se realizeaza miscarile si coregrafia per ansamblu. Spuneti atunci cand pasii sau coregrafia va este dificila, pentru a insista mai mult pe acestea sau chiar modifica. Dasul mirilor nu trebuie sa fie un motiv de stres sau discutii contradictorii pentru voi.

Coregrafia

Piesa aleasa este ingredientul de baza al unui moment reusit. Poate fi piesa voastra favorita sau o piesa de dragoste, totul este sa creeze un moment extraordinar de frumos si romantic. Un trend ce a prins din ce in ce mai mult la evenimente de genul este un colaj muzical, imbinand mai multe stiluri de dans in decurs de cateva minute. Tango, bachatta, rumba, jazz, bollywood, reghaetton, vals – oferiti invitatilor vostri o reprezentatie demna de un show profesionist de dans, alegand o succesiune rapida de stiluri si piese muzicale. Aceasta alegere va constitui un moment aparte la nunta, intrucat invitatii vor fi luati prin surprindere si, odata captata atentia lor, veti avea cu siguranta cel ai inedit dans al mirilor!

In cazul realizarii unui moment bazat pe mai multe stiluri muzicale, aveti nevoie de mai multe ore de dans, insa impreuna cu un coregraf profesionist veti putea duce aceasta provocare la bun sfarsit!

Durata piesei pe care veti dansa este de asemenea de importanta majora. Aceasta nu trebuie sa fie mai lunga de 3 minute, pentru ca invitatii sa nu isi piarda interesul – in cazul dansului, ei doar va privesc, nefiind antrenati in niciun mod.
Un dans scurt nu este tocmai recomandat, de asemenea, intrucat acesta va parea grabit, indicand faptul ca voi nu ati acordat deloc importanta acestui aspect. Tot ce este intre 1 minut si jumatate si 3 minute este in regula!

Momentul dansului mirilor este bine sa fie unul strategic ales. Recomandat de organizatorii de evenimente este ca dansul sa aiba loc inaintea servirii aperitivelor, caci pana atunci ar trebui in general sa ajunga toti invitatii. Coregrafia mirilor trebuie sa fie momentul de debut al distractiei propriu zise, asadar va recomandam sa nu asteptati foarte mult inainte de a il incepe, intrucat invitatii nu vor avea nicio sursa de divertisemnt, prin urmare se va crea monotonie.

Coregrafia este indicat a fi simpla si rafinata, intrucat optand pentru o coregrafie complexa, va necesita mai mult timp si efort sustinut din partea voastra. Este foarte importanta ca aceasta sa fie personalizata, pentru a va crea acea apropiere si o legatura prin pasii de dans, care va vor face invitatii sa va invidieze pentru iubirea ce v-o purtati!

Trebuie sa tineti cont ca nu trebuie sa va creati ideea preconceputa ca veti esua sau veti gresi pasii. Un coreograf bun va va invata trucuri cu care sa puteti masca astfel de momente.

Te invit si pe StudioBlitz pentru inspiratie si idei pentru nunta ta!

Despre autor

Pricop Alexandra

Leave a Comment