Confesiuni ale unor invitati la nunta. Ce le-a placut si ce nu le-a placut la eveniment

Mai jos vei gasi cateva confesiuni ale unor invitati la nunta. Au fost preluate de pe theknot.com si traduse. Este bine ca viitorii miri sa arunce o privire pentru a sti in linii mari ce le place si ce nu ii atrage pe oameni la un astfel de eveniment.

Este clar ca nu poti multumi pe toata lumea si oricat de bine ar iesi nunta, tot vor fi voci care se vor arata nemultumite de un aspect sau altul. Cu toate acestea, un pic de atentie la unele detalii ar putea face diferenta. Sa vedem, asadar, ce ii atrage pe invitati si ce nu.

Cateva confesiuni ale unor invitati la nunta

A. Ce le-a placut invitatilor

1. O receptie de nunta care a inceput pe un iaht. De asemenea, artificiile care au fost punctul culimant al evenimentului, a spus cineva.

2. Barul deschis si nunta pe plaja. A fost prima nunta de acest gen la care a aprticipat, spune alta persoana care a participat la o nunta.

3. O alta persoana a spus ca o nunta pe acoperis si barul deschis a fost evenimentul preferat.

4. Gogosile pe care le-au primit pe drum au fost un gest al mirilor apreciat de o alta persoana.

invitati la nunta

invitati la nunta

B. Ce nu le-a placut invitatilor

1. Ceremonia care a durat aproape doua ore, a recunoscut un invitat, potrivit theknot.com.

2. Multe discursuri de nunta care contineau glume pe care le cunosteau numai mirii, legate de experientele comune avute cu persoana care a tinut discursul, a subliniat o alta persoana.

3. O alta persoana a avut parte de o experienta neplacuta la o nunta. Mancarea nu a fost buna, ba chiar i-a fost luata din fata desi a spus ca inca nu a terminat de mancat ce avea pe farfurie. In plus, DJ-ul s-a dovedit a fi mediocru iar fotograful deloc amabil.

4. Un alt invitat la o nunta a spus ca i-a displacut faptul ca a trebuut sa astepte doua ore pana s-a servit mancarea.

invitati la nunta

invitati la nunta

5. Montajele foarte lungi i-au dispacut unei alte persoane. Devine plictisitor un astfel de eveniment.

6. O alta persoana a spus ca la o nunta i-a displacut faptul ca invitatii au fost inghesuiti si s-au simtit ca niste sardine. La o alta nunta nu i-a placut faptul ca petrecerea s-a tinut afara, in mijlocul lunii august, in caldura, fara niciun pic de umbra.

7. Un coordonator de nunta care tot intrerupea evenimentul a fost ceea ce i-a displacut unui alt respondent.

8. ALt invitat a asteptat timp de o ora ca nunta sa inceapa, iar asta nu i-a placut deloc.

9. O alta persoana a vut parte de o experienta mult mai neplacuta deoarece a asteptat timp de patru ore ca nunta sa inceapa.

10. Distanta mare dintre biserica si locul in care a avut loc petrecerea de nunta nu a fost deloc pe palcul unui invitat la o nunta. A trebuit sa mearga cu masina aproape 40 de minute dintr-un loc in altul.

Acestea au fost cateva confesiuni ale unor invitati la nunta. Viitorii miri le pot avea in vedere atunci cand organizeaza nunta. Si cei care vor sa se inspire pentru organizarea evenimentului pot accesa si pagina StudioBlitz unde gasesc clipuri artistice de nunta.

Sursa foto: Pixabay

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment