Conditiile meteorologice si nunta

Cand planuiesti nunta cu cateva luni inainte, sau poate chiar cu cativa ani inainte, este imposibil sa afli cum va fi vremea in ziua cea mare. Se poate intampla sa ploua in ziua in care are loc fericitul eveniment, desi de cele mai multe ori, vremea tine cu mirii. Desigur, conditiile meteorologice si nunta lucreaza una in favoarea celeilalte, insa se poate intampla sa aiba loc contrariul. Indiferent daca scenariul este sau nu este cel dorit de voi, nu trebuie sa lasati conditiile meteorologice sa va strice una dintre cele mai frumoase zile din viata. Incercati sa profitati chiar si de o situatie mai putin dorita. De exemplu, pozele de nunta facute in ploaie ar fi mai mult decat deosebite.

teilor.ro

Conditiile meteorologice si nunta

The Day’s Dream

Cateva detalii despre conditiile meteorologice si nunta

Se pare ca cea mai populara perioada din an in care au loc nuntile este vara. Lunile iunie, iulie si august se afla in topul preferintelor mirilor. Cu toate acestea, si toamna incepe sa castige teren, iar lunile septembrie si octombrie si chiar si noiembrie sunt luate in calul de cei care isi planifica nunta. Prima parte a toamnei ar putea fi o buna alegere, avand in vedere ca temperaturile incep sa scada, insa nu suficient de mult incat sa creeze disconfort. In plus, perioada este ideala pentru nunta si din alt punct de vedere: concediul se termina si astfel mai multi oameni vor fi disponibili pentru a participa la eveniment.

Asa cum am mentionat anterior, conditiile meteorologice si nunta fac, de cele mai multe ori, echipa buna. Poate tocmai incurajati de acest lucuru, foarte multi miri decid ca evenimentul sa aiba loc in aer liber. Daca va numarati printre ei, iata ce ar trebui sa stiti despre acest subiect. Expertii in domeniu sustin ca vremea depinde foarte mult de locul in care se va desfasura nunta, dar si de perioada din an. De exemplu, toamna se pare ca este cea mai indicata. Cerul este senin, temperaturile sunt potrivite, umiditatea este scazuta.

Conditiile meteorologice si nunta

Wedding Ware

In ceea ce priveste nuntile de pe plaja, se pare ca anumite detalii pot fi influentate de vreme. Daca optati pentru acest tip de nunta, este indicat sa stiti ca trebuie sa verificati la ce ora rasare soarele si unde anume va fi pozitionat pe cer, pentru a va aseza invitatii astfel incat sa nu fie deranjati de lumina lui. De asemenea, fluxul si refluxul sunt alte subiecte ce ar trebui sa va capteze atentia deoarece v-ati putea organiza sedinta foto in functie de ele (veti sti unde este mai bine sa stati).

teilor.ro

Apa marii are o influenta semnificativa asupra temperaturilor, care vor fi moderate. Deci, daca v-ar interesa o nunta pe plaja, termometrele vor indica valori incadrate in limite normale, nici prea ridicate, nici prea scazute.

Conditiile meteorologice si nunta

Shen trade shoe

Asadar, conditiile meteorologice si nunta lucreaza in echipa pentru ca mirii sa aiba parte de o zi de poveste. Este adevarat ca trebuie sa fim realisti si sa intelegem faptul ca nimeni nu poate sti cu certitudine cum va fi vremea in ziua nuntii, in special daca aceasta este planuita cu luni sau poate chiar un an inainte. Desigur, daca va avea loc intr-un sezon mai secetos, atunci sansele vor tine cu mirii. De retinut este faptul ca, indiferent de vreme, trebuie sa va bucurati de nunta. Daca ploua, iesiti in ploaie, faceti poze, imbratisati momentul. Este ziua voastra si nu veti lasa cateva picaturi de ploaie sa va stearga zambetul de pe buze, nu? Meritati o nunta de poveste, asa cum au avut si mirii din clipurile video de aici.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment