Combinaţii de culori neaşteptate

Pentru o nuntă originală, în care îţi poţi afirma personalitatea unică, am adus pentru tine o serie de combinaţii de culori neaşteptate, dar foarte frumoase cu care îţi poţi uimi oaspeţii. Vrei ca nimeni să nu uite nunta ta? Începe cu o paletă de culori surprinzătoare. Inspiră-te din elementele mari, precum anotimpul sau locaţia pentru ceremonie, şi apoi gândeşte-te ce atmosferă vrei să creezi. Vrei o atmosferă distractivă şi jucăuşă? Atunci nuanţele puternice şi strălucitoare sunt pentru tine. Vrei ceva intim, dar scump? Atunci alege nişte texturi luxoase şi nuanţe elegante, care duc cu gândul la bijuterii, la metale preţioase. Nu uita că tonurile pe care le alegi pentru decor vor influenţa mai multe elemente ale nunţii, precum rochiile domnişoarelor de onoare sau buchetul tău de mireasă. Iată mai jos cele mai neaşteptate combinaţii de culori pe care noi le adorăm.

Combinaţii de culori neaşteptate

Magenta, poppy şi galben

Combinaţii de culori neaşteptate

Sursă: Pinterest

Potrivită pentru: o nuntă de vară

Cu o schemă de culori atât de vibrantă, încearcă să îmbraci restul nunţii în tonuri neutre. Feţele de masă simple sunt potrivite; sau poţi renunţa cu totul la feţele de masă şi te poţi folosi de culoarea lemnului pentru a complementa culorile puternice ale decorului. Pentru final însă, alege un tort de nuntă cu flori decorative mari, care să sară în ochi. Iată aici câteva torturi de nuntă impresionante de la Cofetăria Armand, pe care le poţi comanda chiar acum!

Smarald, alb şi auriu

Combinaţii de culori neaşteptate

Sursă: Fab Mood

Potrivită pentru: o nuntă boho-glam

Lasă spaţiul să inspire estetica decorului tău de nuntă. Pentru o locaţie industrială, alege feţe de masă simple, albe, şi decoraţiuni aurii care să le aducă la viaţă. Dacă nunta ta are loc într-o sală de bal, aranjează ghirlande din flori albe şi frunze verzi pentru un sentiment elegant şi romantic.

Purpuriu, oranj şi burgundiu

Combinaţii de culori neaşteptate

Sursă: Pinterest

Potrivită pentru: o nuntă într-o podgorie sau într-o grădină

Podgoriile au un şarm vintage aparte şi atunci când sunt decorate cu detalii bine alese, pot deveni chiar mai intime şi mai romantice. Poţi să creezi singură decoraţiunile pentru acest tip de nuntă, punând flori în borcănele separate şi creând ghirlande din acestea, pe care să le agăţi de crengile copacilor.

Negru, alb şi verde deschis

Combinaţii de culori neaşteptate

Sursă: Percy’s blog

Potrivită pentru: o nuntă de primăvară

Dacă nu vrei ca nuanţele alese pentru nunta ta să sară prea mult în ochi, dar nu vrei să fie nici plictisitoare, adaugă tente albe sau bej deschis şi inspiră-te din verdele natural prăfuit pentru aranjamente.

Bleumarin, galben şi albastru

Potrivită pentru: o nuntă de vară la ţară

Detaliile personalizate, precum design-ul invitaţiilor, monogramele şi accesoriile unice (mă refer aici la acel adorabil papion galben!) aduc această combinaţie şcolărească de culori cu picioarele pe pământ şi îi conferă un aer sofisticat.

Bleumarin, mov închis şi auriu

Potrivită pentru: o nuntă de toamnă art-deco

Transformă locaţia nunţii tale într-un spaţiu în stil Gatsby, cu muzică live şi un surplus de şampanie. Amestecă câteva nuanţe luxoase, precum arămiul metalic. Dacă locaţia şi bugetul îţi permit, încheie noaptea cu ceva epic, precum artificii sau confetti aurii impresionante. Citeşte aici şi cum să organizezi o minunată nuntă în stilul anilor 20.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

1 Comentariu

Leave a Comment